Notícies | Agenda

Espai amb 'showcooking' i tastos

18-10-2019 21:51
0 vots
Un dels tallers que es van fer ara fa un any a l'espai «A prop» arxiu/oscar bayona

Un dels tallers que es van fer ara fa un any a l'espai «A prop» arxiu/oscar bayona

«Donar valor al producte local, ecològic i apostar per un consum més sostenible». Aquesta és la filosofia de l'espai «A prop», que un any més tindrà presència a la Fira de Tardor de Navàs. En concret, demà diumenge, a la plaça de l'Ajuntament, en una carpa on s'hi faran tallers i tastos d'alimentació saludable.

A les 12 del migdia, showcooking sobre «Plats saludables i sostenibles per gaudir a casa i a l'escola», amb Xavi Abadal. A les 2, dinar cuinat per Caus de Mura (preu: 5 euros el tiquet anticipat i 8 euros el mateix dia). A les 5 de la tarda, tast d'oli d'oliva verge extra a càrrec The Booc, Oliveres del Cardener. A les 6, tast de xocolates de Cacau Pastisseria. I a les 7, es farà un maridatge de mel de Cal Fuster i formatges de Cal Músic.

A partir de les 8 del vespre es faran sortejos de productes. D'una banda, es rifaran tres paneres de productes exposats a l' «A prop» i valorades en 100 euros. I d'altra banda, se sortejarà un paquet turístic gentilesa de Bages Turisme que consisteix en una visita al celler Abadal i un àpat per a dues persones al restaurant Mas de la Sala. Els tiquets es podran comprar demà durant el dia i els diners que es recaptin es destinaran a la Taula Solidària de Navàs, que gestiona el banc dels aliments.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook