Notícies | Agenda

Promoció de la gastronomia i els vins

La jornada d'avui es clourà amb un sopar de tapes amb productes de proximitat
18-10-2019 21:52
0 vots
 twitter d'exibis

twitter d'exibis

L'aposta per tapes i vins de proximitat es manté ferma el dissabte de Fira de Tardor de Navàs. Després d'un matí entre vinyes i activitats de verema, la jornada d'avui es tancarà amb una altra proposta que servirà per promocionar el vi i la gastronomia: un sopar de tapes i vins. És un bon reclam per sortir al carrer i aplegar-se a la plaça de l'Església per gaudir d'una experiència gastronòmica «que posa l'accent a potenciar el producte de proximitat i ecològic», remarca el regidor de Promoció Econòmica, Uriel Montesinos.

Homenatge a Josep Pintó

La cita s'engloba en el TastaEntorn, que arrencarà amb un homenatge a Josep Pintó Xandri, que va morir el mes passat. «Era un home molt actiu i implicat en les entitats del poble, per això l'Ajuntament li volem retre homenatge. Hem convidat a les entitats on estava vinculat i entregarem una placa a la seva dona i fills», explica Montesinos. Es farà a 1/4 de 8 de la tarda. A continuació, lliurament de premis del concurs de relats breus, en què han participat 37 treballs.

A partir de les 8 del vespre, el públic podrà assaborir les tapes cuinades per a l'ocasió (per l'Alberg de Castelladral i el Caus de Mura), degustar els vins de proximitat i ecològics escollits per a la vetllada (dels cellers navassencs La Diferenta i Can Serra dels Exibis, i el Celler Cooperatiu d'Artés-Artium), i tastar la cervesa artesana de Hoppit. Caldrà comprar tiquets per sopar a base de tapes maridades amb vins i cervesa (el preu rondarà entre els 2 i els 4 euros, tant les tapes com les copes de vi). Aquesta és l'experiència gastronòmica del TastaEntorn, que espera repetir l'èxit de les últimes edicions. Bon producte i bona cuina és garantia d'èxit. L'espai que es munta per a l'ocasió és idoni perquè aquest vespre es creï bon ambient tot degustant tapes i vins, i escoltant el concert de l'Escola de Música de Navàs i de Les Pasquines.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook