Notícies | Agenda

El Festival Test porta comèdies i dansa avui a Navàs

18-10-2019 21:52
0 vots
 festivaltest.cat

festivaltest.cat

Torna a Navàs el Festival Test, d'arts intenses, de prop i de curta durada. Avui, a partir d'1/4 de 6 de la tarda es podran veure tres obres teatrals de petit format, dues comèdies i un espectacle de dansa. Se'n faran tres funcions de cadascuna i són gratuïtes i aptes per a tots els públics. El punt de sortida serà la plaça de l'Església i cada obra ocuparà un local buit del carrer de l'Església i Sant Josep.

«Casualitats». (15 minuts). L'obra situa en un ascensor que conduirà dos desconeguts a moltes casualitats, més de les que voldrien. A vegades, els espais petits serveixen per corroborar que el món també és de petit.

«Downfall». (20 minuts). És un espectacle de dansa sobre la història de poder. Del poder de la força de voluntat quan caiem i ens hem de tornar a aixecar admetent que hem caigut.

«Mirades». (15 minuts). El protagonista d'aquesta comèdia, el Ricard, convenç la seva dona per anar a veure un espectacle de teatre experimental i ho viuen ben diferent, amb discrepàncies i una petita fòbia de la Irene que fa que perdin els papers.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook