Notícies | Agenda

Callús celebra la fira del dia 12 amb actes tot el cap de setmana

Hi haurà artesania, comerç, puntaires, gegants, cotxes clàssics, gastronomia i teatre
10-10-2019 21:51
0 vots
La cercavila gegantera pels carrers de Callús es farà demà a les 11 del matí AJUNTAMENT DE CALLÚS

La cercavila gegantera pels carrers de Callús es farà demà a les 11 del matí AJUNTAMENT DE CALLÚS

Una vintena de parades d'artesans, comerços i entitats de Callús ompliran aquest dissabte el centre del poble (carretera de Cardona) amb motiu de les Festes de Tardor, que se celebren cada 12 d'octubre i i que sempre inclouen una àmplia oferta d'oci. Enguany la programació lúdica s'allargarà fins diumenge: «Tindrem un cap de setmana ple d'activitat a Callús, on esperem nombrosos assistents», assenyala la regidora de Cultura, Amàlia Moragas.

Aquest dissabte, callussencs i visitants podran passejar entre parades, aprofitar-ho per fer compres i gaudir de propostes com ara pujar a un globus aerostàtic, admirar els cotxes clàssics o veure les més de 250 puntaires fent puntes al coixí. A més, es podrà tastar la xocolata desfeta, seguir la cercavila de gegants, la demostració de ball country, participar a la classe de zumba i escoltar el recital de poesia. Els nens i nenes també hi trobaran el seu espai, amb inflables i una activitat de bombolles. Després d'un matí complet, petits i grans podran asseure's i degustar la paella d'arròs del dinar popular.

Els actes continuaran a la tarda amb el festival Test, que inclourà la representació de petites obres de teatre a l'Espai Godmar: les comèdies Matrimoni de conveniència i Mirades i l'espectacle de dansa Animus box. La jornada de demà es tancarà amb audició de sardanes i amb una xerrada sobre la cooperació al Senegal.

L'activitat es reprendrà diumenge amb Qigong per la salut i degustació de tes. A mig matí, els infants podran gaudir de l'espectacle Big Bang Cuc Flash. A l'hora de l'aperitiu, serà un bon reclam el maridatge de vins i caves amb formatges. I a la tarda, el joc de bitlles catalanes precedirà els actes de foc.

Correfoc infantil i castell de focs

Els més petits que no tinguin por del foc podran participar al correfoc infantil de Callús, que es farà diumenge a la tarda abans del castell de focs. Són dos actes de foc que s'havien de fer per la Festa Major de Callús, a final de juny, i que es van haver de suspendre per l'onada de calor i per seguretat. «Els hem programat per a les Festes de Tardor, carregada d'actes per a totes les edats», remarca Amàlia Moragas.

La programació es pot consultar aquí.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook