Notícies | Agenda

Santpedor s'omple de parades, música i oci

La Fira de Sant Miquel augmenta l'oferta d'activitat lúdica que complementa la mostra de productes naturals, ecològics i d'artesania
27-09-2019 21:25
0 vots
El nucli antic de Santpedor acollirà unes 150 parades arxiu/salvador redó

El nucli antic de Santpedor acollirà unes 150 parades arxiu/salvador redó

La Fira de Sant Miquel transformarà demà el nucli antic de Santpedor en un bullici de gent passejant pels carrers plens de parades de productes alimentaris de proximitat, ecològics, d'artesania, d'entitats i de comerç local.

En total hi haurà uns 150 expositors, mitja dotzena de grups de músics al carrer i un ampli ventall d'oferta d'activitats i espais, que s'ha revitalitzat en els últims anys «i s'ha consolidat», segons fonts del consistori. Tot i que el dia fort continua sent el diumenge, l'ambient festiu es viu ja durant tot el cap de setmana, amb gastronomia, música en directe i altres propostes culturals, artístiques, infantils i d'oci.

Novetats d'enguany

En aquesta edició la fira inclou dues novetats «rellevants» relacionades amb l'augment de la imatgeria. D'una banda, aquesta tarda (18 h) s'estrena un gegantó, coincidint amb els 35è aniversari de la colla dels geganters. I d'altra banda, també avui (21 h), es fa el bateig del bou de foc, el bou Brufat, que es va poder veure per la festa major i que s'estrena en el seu primer correfoc. Un correfoc que recorrerà el barri antic i que de ben segur atraurà un nombrós públic, especialment jovent que a partir de la mitjanit podrà gaudir del concert amb els finalistes del concurs de músics joves i amb el grup de versions Allioli.

Implicació de les entitats

La Fira de Sant Miquel «s'està convertint en una segona festa major», segons fonts de l'Ajuntament, i en part és gràcies a la implicació de les entitats, que promouen diverses activitats esportives (caminada, petanca), lúdiques (jocs, tallers, animació), populars i tradicionals (gegants, bastoners, castellers) i també teatre, amb la representació de l'obra La kumèdia dels herrors.

Els actes programats per a aquest cap de setmana i els horaris es poden consultar a la pàgina web www.santpedor.cat.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook