Notícies | Agenda

Sant Salvador s'endinsa en una festa plena d'actes

El corretasques, amb els 500 tiquets esgotats, i el concert amb la Banda del Drac i Zàping són les propostes d'aquesta nit de divendres
01-08-2019 21:36
0 vots
El tobogan aquàtic s'instal·larà diumenge a la tarda al carrer Serra d'Or fotos: aj. sant salvador

El tobogan aquàtic s'instal·larà diumenge a la tarda al carrer Serra d'Or fotos: aj. sant salvador

Sant Salvador de Guardiola ha donat el tret de sortida a la festa major apostant pel format de concerts, balls, actes lúdics, àpats, espectacles infantils i propostes esportives. «Mantenim l'essència dels últims anys, en què la comissió de festes i la regidoria anterior havia sabut trobar quines activitats funcionen i agraden a petits i grans», explica la nova alcaldessa del municipi, Georgina Mercadal. I afegeix: «Només hem fet alguns canvis, i pensem que tenim una programació potent per a totes les edats. Esperem que la participació sigui alta i que tant els veïns del poble com els visitants gaudeixen de la festa». L'alcaldessa agraeix la implicació de persones i entitats en la festa: «Aquest any hem fet una crida a col·laborar en la festa i estem contents amb la resposta».

La vintena d'actes programats van arrencar aquest dijous i s'allargaran fins dimarts, 6 d'agost. Aquest divendres, la nit serà llarga. La jornada començarà amb el corretasques, que ja ha exhaurit els 500 tiquets per degustar tapes i begudes a les vuit tasques instal·lades al nucli antic de Sant Salvador de Guardiola. Després, concert amb la Banda del Drac i amb el grup de versions Zàping. 

Aquest dissabte, les activitats esportives centren la programació matinal, amb torneig de futbol, bitlles catalanes, ping-pong i, com a novetat, sessió de taiji-qigong. També hi haurà inflables a la piscina del Calvet. Per recórrer totes aquestes activitats es podrà pujar al trenet gratuït que connectarà el pavelló municipal amb la piscina del Calvet i farà parada al Bosc de l'Alegria. A la tarda, cita infantil amb l'espectacle de circ Mr Alret, de Moi Jordana, i berenar. Després, baixada d'andròmines. Al vespre, l'orquestra Cimarron protagonitzarà el concert previ al sopar amb rostit de vedella que es farà per segon any consecutiu, «després de la bona acceptació de l'any passat», comenta Mireia Arenós, tècnica de Cultura i Joventut de Sant Salvador. En acabat, ball amb la Cimarron, i música amb els DJ Júnior, Slyme i Ribex.

Diumenge arrencarà amb una novetat destacada: el correaigua. «Es farà un recorregut en què els participants seran ruixats amb mànegues, galledes, globus d'aigua... i també pols holi. I acabarem amb la festa de l'escuma», explica Arenós. També serà el dia del tobogan aquàtic, «que funciona molt bé». I al vespre, concert amb el quintet de joves Muttion.

Dilluns es farà un tast de cerveses a càrrec de la Taverna dels Predicadors. I dimarts es clourà la Festa Major de Sant Salvador de Guardiola amb la tradicional missa i el refrigeri a les Alzines.


Compartir en Twitter
Compartir en Facebook