Notícies | Agenda

10 plans per fer en família aquest cap de setmana

Consulta la selecció de fires, festes, visites i activitats culturals que hem preparat
26-07-2019 10:00
1 vot
25 anys dels Gegants de Calaf | AJ CALAF

25 anys dels Gegants de Calaf | AJ CALAF

Festa del tomàquet al Mercat de Puigmercadal de Manresa
Dissabte, de 9 a 14 h, mercat de tomàquets amb pagesos del Bages; de 12 a 14 h, degustació de tapes; a les 10.30 h, maridatge entre tomàquets i formatges; a les 11 i a les 12 h, taller de cuina per a nens i nenes; i a les 13 h, concert de Clazzics.

Visita guiada «Manresa universal, la ciutat de sant Ignasi»
Diumenge, com cada últim diumenge de mes, a les 11 h, trobada al Centre d’Acollida de Pelegrins (Via Sant Ignasi, 40). Recorregut seguint la petjada de sant Ignasi, des del claustre de l’antic col·legi de Sant Ignasi fins al santuari de la Cova, travessant pel carrer del Balç.

Festa Major de Castellgalí
Del 27 de juliol al 5 d’agost. Tot el programa a www.castellgali.cat. Inclou el festival de música Rocl M'enrotlla (dissabte, 21.30 h).

Festes de Sant Ignasi, Manresa
Fins al 31 de juliol, la capital del Bages acull un any més les festes de Sant Ignasi que, organitzades per l´Associació de Comerciants de Sobrerroca, plaça Major, Sant Miquel i Voltants, la Fundació la Cova, Manresa Turisme i l´Ajuntament de Manresa, tornen a oferir un programa d´actes que omplirà el Centre Històric d´activitats diverses i que compta amb la implicació d´entitats, establiments i organitzacions.

25 anys dels Gegants de Calaf
L’any 1994 es va celebrar el bateig dels gegants de Calaf, Jaume i Calamanda, a la plaça Gran. 25 anys després, la colla de Geganters i Grallers de Calaf organitza dissabte una tarda gegantera. A partir de les 17.30 h, plantada de gegants al passeig de Santa Calamanda. La cercavila començarà una hora més tard.

Juan de la Rubia actua a Llívia i Avià
Dissabte, 17 h, a l’ermita de Sant Guillem de Llívia, i diumenge, 19.30 h, a l’església de Sant Matí d’Avià. L’organista de la Rubia s’ha dedicat intensament a estudiar la figura i la música d’Antonio de Cabezón, organista cec de la cort de Felip II, sobre el qual es basarà la música dels concerts a Llívia i a Avià. Els dos concerts s’inclouen en el Festival de Música Antiga dels Pirineus. www.femap.cat

Festa del barri de Sant Jaume, Súria
Dissabte i diumenge. (www.suria.cat)

XXIV Festival Càtar del Pirineu Català, Gòsol
Se celebra dissabte i diumenge al llarg de tot el dia amb fira d’artesania, tallers, concerts... Dissabte, a les 21.30 h, pujada de torxes al castell per l’antic camí i pregó de la festa a càrrec del dramaturg i historiador Gerard Bidegain.

Taller familiar a Sant Benet de Bages
«De l’hort al plat». Dissabte i diumenge, de 12 a 13.30 h, a Món Sant Benet. Taller participatiu que acosta els productes de temporada. Per a famílies amb infants de 5 a 12 anys.

Circ a les Feixes, Copons
Dissabte, a les 21 h, actuació del Mag Sergi Buka. Les entrades s’han de reservar (www.totcirc.com). Preu adult: 10 euros; preu nen/a: 5 euros.

Ja ens segueixes a Facebook?

 Compartir en Twitter
Compartir en Facebook