Notícies | Agenda

El Pot Petit farà ballar tots els nens i nenes de la plaça Onze de Setembre

11-07-2019 21:40
0 vots
El Pot Petit en concert a Igualada arxiu/Mireia arso

El Pot Petit en concert a Igualada arxiu/Mireia arso

Els més petits també tindran el seu moment de glòria dilluns a les 19.30 h amb el concert del grup El Pot Petit anomenat La Gran Festa, que tindrà lloc a la plaça de l'Onze de Setembre.

Es tracta d'un espectacle molt festiu i especial que combina la música, els titelles i les danses, i amb el qual petits i grans podran passar una molt bona estona. En aquest concert es podrà gaudir de la música en directe amb vuit músics dalt l'escenari: baix, bateria, guitarra, piano/violí, saxo, trombó, titellaire i veus, i escoltar cançons amb diversos estils musicals que formen part dels seus tres discos amb temes propis com Canta amb el Pot Petit, Ritmes i Rialles i A l'aventura!

Els més petits podran gaudir de les aventures del Pau, la Jana i la seva banda, que s'han proposat que no hi hagi ningú que es quedi sense viure una aventura.

El Pot Petit és un grup musical i companyia de teatre i animació creat l'any 2010 que ha viscut un creixement molt important en els últims anys. Més de 15.000 discos venuts, més de 600 concerts, milions de visualitzacions a YouTube i de nombrosos seguidors a les xarxes socials, s'ha consolidat com a grup de referència dins l'àmbit de la música infantil.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook