Notícies | Agenda

El tobogan d'aigua torna a la festa gran del barri de Saldes-Plaça Catalunya

Estarà instal·lat, dissabte que ve, de 4 de la tarda a 8 del vespre, al parc Vila Closas
07-07-2019 21:51
2 vots
El tobogan d'aigua | Jordi Biel

El tobogan d'aigua | Jordi Biel

El tobogan d'aigua de 50 metres tornarà al barri de Saldes-Plaça Catalunya, que el cap de setmana vinent celebrarà la seva festa gran.

El tobogan, que es va estrenar a la festa de l'any passat, estarà instal·lat, dissabte que ve, de 4 de la tarda a 8 del vespre, al parc Vila Closas del barri manresà, on també hi haurà festa de l'escuma.

El programa començarà el divendres dia 12 amb un Va de tapes pels bars del barri Rusiñol, Uniqus, Savoy, Caliu, Numància, 3 Torres i General Store ad Coffee, de les 7 de la tarda a les 11 de la nit. A les 10, hi haurà música a la fresca a la plaça Catalunya amb Ultimàtom i 4Cat. Dissabte, a banda del tobogan, hi haurà botifarrada popular a la plaça Catalunya, de 2/4 de 9 del vespre a 10 de la nit, i a 2/4 d'11, ball de nit amb l'orquestra Andreus. L'endemà, diumenge, caminada final de curs a Salelles amb esmorzar al celler Fargas Fargas, amb sortida a les 8 des de la plaça, i a 2/4 de 8 del vespre, també a la plaça, cantada d'havaneres amb Cavall Bernat amb rom cremat.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook