Notícies | Agenda

Música i homenatge de Jordi Savall a Cardona

La commemoració del mil·lenari de la col·legiata de Sant Vicenç del castell de Cardona viurà diumenge un dels seus moments culminants
14-06-2019 08:34
0 vots
Jordi Savall.

Jordi Savall.

La commemoració del mil·lenari de la col·legiata de Sant Vicenç del castell de Cardona viurà diumenge un dels seus moments culminants amb el concert del compositor i violagambista igualadí Jordi Savall, que després de l'actuació serà distingit amb el títol de Fill Adoptiu de la Vila de Cardona. Savall presentarà a la vila ducal l'espectacle Diàlegs & improvisacions, acompanyat de Ferran Savall i David Mayoral.

El repertori inclourà peces que actuen com un diàleg intercultural entre Orient i Occident, l'Antic i el Nou Món, les obres cultes i les populars sorgides de les diverses tradicions orals ... i fins i tot les diferències entre les generacions dels intèrprets. Posteriorment, Jordi Savall serà guardonat amb el títol de Fill Adoptiu de la Vila de Cardona, una distinció que va ser aprovada per unanimitat de tots els grups polítics en el ple de l'Ajuntament del mes de maig passat.

L'alcalde, Ferran Estruch, va recordar en el transcurs del ple que «Savall fa més de 30 anys que escull la canònica de Sant Vicenç per inspirar-se i enregistrar les seves composicions. Li agraïm que hagi acceptat la distinció; és un ambaixador de Cardona i porta Cardona arreu del món».

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook