Notícies | Agenda

Bruno Oro i el seu monòleg «Immortal» passen dissabte pel Teatre Conservatori

Les entrades per assistir al muntatge ja estan exhaurides
06-06-2019 09:43
0 vots
Bruno oro | Imatge promocional

Bruno oro | Imatge promocional

El Teatre Conservatori acull aquest dissabte, 8 de juny a les 21h, l'obra 'Immortal' d'Alejo Levis i Marc Angelet, interpretada per Bruno Oro i dirigida pel mateix Marc Angelet. L'espectacle, que ja ha exhaurit les entrades, és el primer solo teatral del popular actor, una comèdia dramàtica futurista en què es desdoblarà en multitud de personatges que gaudiran, patiran o s'enfrontaran a la immortalitat.

'Immortal' és un monòleg creat per dos dels millors creadors teatrals de ciència ficció, Marc Angelet i Alejo Levis, en què el públic podrà veure com encaren la vida eterna més de 30 personatges amb qui se sentiran fàcilment identificats.

Què faries si tinguessis tot el temps del món? Què faries si haguessis d'aguantar el teu sogre fins la fi dels temps? Què faries si haguessis de treballar en aquella feina que no t'agrada 200 anys més? Què faràs quan els teus propis fills ja siguin besavis?

El muntatge, que es va estrenar el setembre del 2018 al Club Capitol de Barcelona, servirà per posar punt i final a la temporada teatral del Teatre Conservatori.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook