Notícies | Agenda

El manresà Albert Palomar presentarà dimarts al Kursaal el seu últim disc

Aquest és el tercer disc del cantautor manresà que al Kursaal estarà acompanyat per Lars Serra, Xavier Matamala i Marc Torregrossa
25-04-2019 16:49
0 vots
Albert Palomar i Lars Serra en la presentació del disc al Kursaal | Imatge Promocional

Albert Palomar i Lars Serra en la presentació del disc al Kursaal | Imatge Promocional

La sala petita del Kursaal acollirà el dimarts, 30 d'abril a les 21 h, la presentació del nou disc del manresà Albert Palomar, 'La llosa del cavall'. Aquest és el tercer disc d'Albert Palomar, en què fa un gir de 180º respecte al so Folk dels anteriors. El músic deixa la guitarra i abraça el piano i els sintetitzadors de la mà de Lars Serra (Praga) conjuntament amb Xavier Matamala (Plouen, Namina) a la bateria i Marc Torregrossa (Puput. Boogie Dreams) al baix.

El disc, impulsat mitjançant una campanya de micromecenatge i que s'ha enregistrat a Aviram Estudi, inclou 10 cançons de pop tranquil i lluminós. La temàtica de les lletres ha deixat de banda la introspecció i els mons onírics de treballs anteriors per centrar-se en les relacions interpersonals. És un disc més urbà, a diferència dels seus discs anteriors, més inspirats en la natura.

Albert Palomar és músic i productor amb 20 anys d'experiència professional. Com a compositor ha realitzat música per teatre, BSO publicitat. Com a productor ha treballat en una trentena de projectes (Ian Sala, Ocells, Galifardeu Atòmic, the Missing Leech, Jordi Pèlach€). Va ser membre del grup Plouen amb qui van guanyar un premi Enderrock, l'Altaveu Frontera i van tocar a festivals com el Popkom de Berlín o el SXSW de Texas USA, MMVV, Senglar Rock, Fire Festival. Posteriorment ha enregistrat tres cd's com a cantautor: "Cor de bou", "No estem sols" i "La llosa del cavall".

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook