Notícies | Agenda

El senzill gest d'agafar la mà

L'ACR de Fals estrenarà dilluns un muntatge que dona a conèixer el voluntariat que acompanya les persones que estan soles
17-04-2019 21:45
0 vots
Ana Agui interpreta la voluntària que dona la mà a la Maria (Ana Planas)

Ana Agui interpreta la voluntària que dona la mà a la Maria (Ana Planas)

«La senzillesa d'oferir una mà, només que et toquin, que et posin la mà a sobre, ja és molt per a les persones que es troben soles. I això només comporta el teu temps i la teva voluntat», destaca Francesc Parcerisas, director del Grup de Teatre de l'ACR de Fals que ha impulsat un muntatge per donar a conèixer la tasca dels voluntaris que acompanyen gent que no té ningú. Si em dones la mà s'estrenarà dilluns al Casal de Fals i dissabte de la setmana que ve estarà a l'aparador de la Mostra de Teatre Amateur de Pineda de Mar.

Si em dones la mà és un espectacle multidisciplinari, amb música original de Josep Macià, de Fals, i coreografia de Mònica Clarena, rajadellenca del Grup de Dansa Cor de Catalunya. S'inicia amb un pròleg en el qual un mocador fa de nexe entre diverses escenes amb música i dansa: tenia set i em vas donar beure, tenia fam i em vas donar menjar, no tenia sostre i em vas donar aixopluc... Fins a: estava sola i em vas acompanyar. I tot seguit es posa en escena la història de la Maria, que té un principi de demència i s'explica a batzegades i desordenadament. «L'espectador ha de construir el seu relat, sense saber què és veritat i què no», apunta Parcerisas.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook