Notícies | Agenda

9 plans per fer amb nens aquest cap de setmana

Tallers, espectacles, projeccions... consulta l'agenda cultural per a tota la família
12-04-2019 10:42
0 vots
«Adéu Peter Pan» , a Balsareny IMATGE PROMOCIONAL

«Adéu Peter Pan» , a Balsareny IMATGE PROMOCIONAL

BALSARENY
«Adéu Peter Pan»
- Diumenge, a les 18 h, a la sala Sindicat. Dins de la temporada d’espectacles familiars Tempo, espectacle de titelles a càrrec de la companyia Festuc Teatre. Per a més de 3 anys. Entrades: 7 euros; i 5 euros per als socis. Venda anticipada a www.balsareny.cat.

IGUALADA
Storytelling -
Dissabte, a les 11.30 h, a la Biblioteca Central. Conte basat en el llibre de Katherine Tegen, The Story of de Easter Bunny. Amb les professionals de Helen Doron.

MANRESA
Taller de ioga per a infants -
Dissabte, a les 11 h, a l’InfoSèquia del parc de l’Agulla. Organització: Parc de la Sèquia.
«Un Passeig de titelles» - Dissabte, de 17 a 20 h, als tres quioscos del primer tram del Passeig. Funcions a les 17, 18 i 19 h. Al Quiosc del Quimet: L’eruga voladora, de la companyia Pea Green Boat. Al Quiosc del Mig: Juguem amb les paraules, de la companyia Rosa Fité. Al Quiosc Canaletes: En Patufet, de la companyia La Petita Brownie. Entrada lliure i gratuïta.
Petit CineClub: «Petzi i la mar salada» - Dissabte, a les 18 h, al Casal de les Escodines. Projecció la pel·lícula sobre un osset i els seus amics, que fan tornar a navegar la Mary, un vaixell (Alemanya i Regne Unit, 2017). 67 minuts. A partir de 3 anys. Entrada gratuïta.

ÒDENA
«Mare Terra» -
Diumenge, a les 12 h, al Teatre Unió Agrícola. Dins del cicle Diumenges de teatre, representació de l’espectacle d’actors i titelles. Entrades: 3 euros.

SANT BENET DE BAGES
Taller familiar: «Decorem amb xocolata» -
Dissabte, de 12 a 13.30 h, a Món Sant Benet. Taller per elaborar decoracions per a la mona de Pasqua amb xocolata, piruletes, bombons i fruita banyada. Per a famílies amb infants de 5 a 12 anys.

SANT JOAN DE VILATORRADA
«La bella i la bèstia» -
Dissabte, a les 18 h, a la Verbena (Vilaseca, 34). Conte musical a càrrec d’Els contes de la Carla. Entrades: 5 euros. Menors acompanyats gratuït.

SÚRIA
Taller de Pasqua -
Dissabte, a les 11 h, a la biblioteca pública. A partir de 5 anys. Cal inscripció.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook