Notícies | Agenda

Yllana i The Primital Brothers presenten la comèdia musical «The primitals» al Kursaal

El concert del proper dissabte explicarà la història d'una tribu intergalàctica a través de la música a capella
21-03-2019 16:38
0 vots
The Primital Brothers presenten al Kursaal el seu nou espectacle 'The Primitals' | Imatge Promocional

The Primital Brothers presenten al Kursaal el seu nou espectacle 'The Primitals' | Imatge Promocional

La sala gran del Kursaal acollirà dissabte a les 21 h 'The primitals', una divertida comèdia musical a capella amb la qual ens sorprendran la companyia Yllana i Primital Brothers. Quatre aborígens d'un planeta que podria ser el nostre reclamen l'escenari, disposats a conquerir el públic a través de la música de mil gèneres diferents que, com esponges, han anat absorbint en els seus viatges pels límits de l'espai temps.

''The Primitals' és l'estranya i surrealista història d'una tribu lleugerament disfuncional, amb lluites intestines, somnis de grandesa, desequilibris mentals i farmacopea mil·lenària. Estem davant d'una comèdia musical a quatre veus en la qual els cantants-actors formen part d'una tribu molt particular. Amb la cara pintada i un vestuari molt original, els quatre protagonistes ens donen la benvinguda amb un número sonor cantat en un idioma inventat per Santi Ibarretxe, creador de The Primital Brothers. Compositor, saxofonista i cantant, Ibarretxe trenca totes les fronteres de la imaginació i ens fa partícips d'un nou concepte d'espectacle.

Els que coneixen els Yllana d'obres com 'Brokers', 'Muuuu', 'GagFather', 'Chefs'... que han passat pel Kursaal, ja identifiquen l'estil descarat dels Yllana. I els que no, es poden deixar portar per aquesta aventura esbojarrada.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook