Notícies | Agenda

Les festes que no et pots perdre aquest cap de setmana

Avinyó acull una trobada gegantera; Navarcles organitza una calçotada; i el Poble Nou de Manresa fa festa grossa
15-03-2019 11:23
1 vot
Avinyó acull una trobada de gegants. Arxiu/Mireia Arso

Avinyó acull una trobada de gegants. Arxiu/Mireia Arso

Trobada de gegants, Avinyó
Diumenge, a les 11 h, plantada a la plaça Major. Tot seguit, cercavila de gegants i ballada de les colles a la plaça Major. Ho organitza: Gegants i Nans d'Avinyó.

Festa Major del Poble Nou-Festes de Sant Josep, Manresa
Dissabte, a les 20.30 h, a l'església parroquial (carrer Sant Josep, 41), pregó institucional a càrrec dels alumnes del col·legi Ave Maria. A continuació, havaneres amb el grup Blau Mediterrà. A la mitja part, rom cremat. Diumenge, a les 11 h, al parc de la Font del Gat, 61è concurs de dibuix infantil i juvenil. Exposició de dibuix infantil i juvenil al local de l'associació de veïns al carrer Mossèn Serapi Farré.

35è Dia d'Andalusia, Manresa.
Dissabte, a les 12 h, a la sala d'actes del Casino, acte institucional amb la conferència Els intel·lectuals andalusos en el procés autonòmic andalús durant la transició democràtica, a càrrec de Manuel Hijano del Río, profesor titular de la Universitat de Màlaga i membre del Consell del Patronat de la Fundació Blas Infante. En acabar, el cor rociero Esperanza Macarena interpretarà l'himne. A les 20 h, al Palau Firal, festival del Dia d'Andalusia, amb la segona trobada d'escoles de ball. Amb l'actuació especial del duo Aroma Flamenco. Diumenge, a les 11.30 h, a la parròquia de Crist Rei, missa flamencorociera, amb el cor rociero Esperanza Macarena. A les 14 h, al Palau Firal, dinar de convivència en homenatge a la comarca del Condado (Huelva). A les 16.30 h, al Palau Firal, final de festa amb el cor rociero Esperanza Macarena, l'escola de guitarra de Paco Galán, cant flamenc amb Juan de Alcalá, el toque de Paco Galán, ballet flamenc de Loly Granados, actuació de Karla Show, i final amb Juan El Taranto i la Escuela de Rumba Catalana.

Calçotada popular, Navarcles.
Diumenge, a les 11 h, a la Planota. Amb música en directe i paradetes tot el dia. Preu: 10 euros els adults; i 5 euros els infants. Venda de tiquets al Frankfurt del carrer de la sort. Organització: Fan I Live Music, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Navarcles.

Calçotada popular, Sant Quirze Safaja
Diumenge, a les 11 h, al parc de l'Aigua, activitats infantils. A les 13.30 h, calçotada. Preu: 10 euros. Organització: AMPA de l'escola de Sant Quirze Safaja.

Kalçotada Olonenka, Santa Maria d'Oló. Diumenge, a les 14 h, a la plaça Catalunya, àpat. A les 16 h, concert amb Víctor Grané i Sergi Padilla. A les 17.30 h, a l'Espai Hemalosa, Pinta Musical amb l'Aula de Música.

Súriatrastos, Súria
Dissabte, de 9 a 13.30 h, a la plaça de la Serradora. Mercat mensual d'intercanvi i venda d'objectes de segona mà.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook