Notícies | Agenda

«El Llibertí» amb Abel Folk i Àngels Gonyalons arriba aquest cap de setmana

Una comèdia o vodevil filosòfic sobre l'ètica que es podrà veure a Manresa en dues sessions, dissabte a les 21 h i diumenge a les 18h
14-03-2019 16:37
0 vots
Abel Folk i Àngels Gonyalons durant l'obra

Abel Folk i Àngels Gonyalons durant l'obra "El Llibertí" | Imatge Promocional

Torna al Kursaal un dels grans èxits de la cartellera de Barcelona. Aquest cap de setmana, la Sala Gran del Kursaal acollirà la comèdia 'El Llibertí', dirigida per Joan Lluís Bozzo i inetrepretada per Abel Folk, Àngels Gonyalons, Annabel Totusaus, Elena Tarrats, Clara Moraleda i el manresà David Pintó. L'obra es podrà veure en dues sessions, dissabte a les 21 h i diumenge a les 18 h.

Diderot, allotjat al pavelló de caça del seu amic el baró d'Holbach, rep l'encàrrec d'escriure com més aviat millor l'article sobre el concepte "Moral" per a l'Enciclopèdia. El temps vola: s'ha de tancar i dur a la impremta el nou volum. Les constants interrupcions, però faran que aquest esdevingui un dia boig pel filòsof. Un dia en què Diderot es veurà rodejat, enfrontat i seduït per quatre dones que li faran encara més costosa la ja difícil tasca de definir un concepte únic de "Moral". Ho aconseguirà? La resposta és encara avui en dia a l'Enciclopèdia.

Escrita per Eric-Emmanuel Schmitt, un dels autors francesos contemporanis més llegits i més representats al món, El Llibertí ha estat definida com una veritable joia, una comèdia intel·ligent, lleugera i profunda, sensual i melancòlica, divertidíssima.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook