Notícies | Agenda

El Dia Mundial de la Poesia se celebra al Kursaal amb «La taverna dels poetes»

El concert interpretat per Santi Arisa i Agnès Miralbell tindrà lloc el proper dijous 21 de març
14-03-2019 16:07
0 vots
Santi Arisa i Agnès Miralbell presenten

Santi Arisa i Agnès Miralbell presenten "La taverna dels poetes" | Imatge Promocional

El Kursaal celebrarà el Dia Mundial de la Poesia, el proper dijous 21 de març a les 20 h a la Sala Petita, amb el concert "La taverna dels poetes" de Santi Arisa i Agnès Miralbell dins del cicle del Club de la Cançó. Es tracta d'un concert a partir de diversos poemes de Miquel Martí i Pol, Joan Maragall, Pere Quart, J.V. Foix, entre d'altres.

Santi Arisa torna al Kursaal amb una proposta nova i completament diferent. Amb més de cinquanta anys de carrera, el seu nom ha estat vinculat a històries musicals molt diverses, però en l'imaginari popular ha quedat fixat com a bateria malgrat que dalt dels escenaris ha fet moltes més coses com cantar, per exemple.

En els últims anys Santi Arisa ha musicat a diversos poetes catalans i ha interpretat els seus poemes amb una veu greu i envellutada. El seu treball, emparentat amb el dels cantautors, s'ha materialitzat en l'espectacle "Taverna de poetes" i s'ha recollit, fins ara, en tres discos.

Al Club de la Cançó es va poder veure ja fa uns quants anys la seva "Taverna de poetes" i aquesta vegada la veurem representada a la Sala Petita del Kursaal amb una nova posada en escena totalment diferent, amb la col·laboració de l'Agnès Miralbell.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook