Notícies | Agenda

«Les Luthiers» presenten demà l'espectacle «Viejos Hazmerreíres» al Kursaal

L'obra és una antologia dels millors moments dels espectacles que han fet al llarg dels seus més de 50 anys de carrera
11-03-2019 15:50
0 vots
Les Luthiers actuaran per primer cop a Manresa | Imatge Promocional

Les Luthiers actuaran per primer cop a Manresa | Imatge Promocional

La companyia argentina Les Luthiers actuarà demà a les 21 h per primera vegada a Manresa, a la sala gran del Kursaal, amb l'espectacle "Viejos Hazmerreíres", una antologia dels muntatges més aclamats pel públic al llarg de l'extensa trajectòria del grup, ara ja amb més de 51 anys sobre els escenaris. Estrenat a Rosario el 2014, l'espectacle és un recorregut de gairebé 2 hores per passatges d'obres com "Los Premios Mastropiero", "Todo porque rías", "Por Humor al Arte" i "Lutherapia".

La mítica companyia Les Luthiers, que combina humor i música, arriba al Kursaal després de fer 4 funcions a l'auditori del Fòrum de Barcelona aquest cap de setmana passat. Les Luthiers actuaran també aquesta setmana a Sant Cugat (14 i 15 de març) i a Granollers (17 de març).

El sextet argentí el formen Carlos López Puccio, Jorge Maronna, Martín O'Connor, Horacio Turano, Tomás Mayer-Wolf i Roberto Autier, que substitueix l'altre component habitual del sextet, Marcos Mundstock, que ha hagut de renunciar a la gira per malaltia. Autier és el cover estable de Les Luthiers des de fa quatre anys.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook