Notícies | Agenda

L'Espai Plana de l'Om acollirà un matí ple de música amb el quartet de corda Atenea

Aquest diumenge Atenea inicia el cicle «3/4 de música» interpretant obres de Haydn i Debussy
14-02-2019 16:18
0 vots
El quartet de corda Atenea actuarà a l'Espai Plana de L'Om | Imatge Promocional

El quartet de corda Atenea actuarà a l'Espai Plana de L'Om | Imatge Promocional

L'auditori de l'Espai Plana de l'Om de Manresa acollirà aquest diumenge, 17 de febrer a les 12h, el primer concert del cicle "3/4 de música" amb el "Quartet Atenea", integrat per Andrea Santiago (violí), Gil Sisquella (violí), Bernat Santacana (viola) i Àlex Olmedo (violoncel).

El Quartet Atenea és una jove formació cambrística nascuda l'any passat de la mà de quatre estudiants de l'ESMUC i el Conservatori del Liceu sota el mestratge de l'Arnau i l'Abel Tomàs i Jonathan Brown, membres del prestigiós Quartet Casals.

El projecte neix de la voluntat de consolidar una formació estable que abraci el repertori clàssic escrit per quartet de corda des del classicisme del segle XVIII fins als corrents musicals del segle XX.

El quartet ha estat seleccionat per participar en el curs internacional organitzat per Joventuts Musicals a la localitat alemanya de Weikersheim, on han rebut classes de professors com Heime Müller, Donald Weilerstein, Vivian Hornik Weilerstein i el Quartet Casals.

Gil Sisquella i Bernat Santacana són exalumnes del Conservatori de Manresa. I ara és un luxe tenir-los dins del Cicle 3/4 de Música, on amb el Quartet Atenea interpretaran obres de Haydn i Debussy.

El Grup de violoncels del Conservatori Municipal de Música de Manresa, amb Júlia Garrido, Marc Giménez, Cèlia Navarro, Lena Farré, Xènia Serra i Laura Solà, actuarà com a teloner del concert d'aquest diumenge amb la interpretació de tres cançons infantils d'Edvard Grieg.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook