Notícies | Agenda

Yolanda Esteve presenta «Zero» a la Llibreria Papasseit de Manresa

La tècnica de cultura de l'Ajuntament de Manresa estarà acompanyada per Anna Vallbona i Mercè Argemí
11-02-2019 19:12
0 vots
Yolanda Esteve | Llibreria Papasseit

Yolanda Esteve | Llibreria Papasseit

Aquest dimecres 13 de febrer a les 7 de la tarda, la Llibreria Papasseit acull el recital poètic de Yolanda Esteve, que presentarà «Zero», el títol guanyador de la darrera edició del Premi Betúlia de Poesia, Memorial Carme Guasch. El recital, que comptarà amb la lectura d'una selecció de poemes per part de l'autora i la presentació a càrrec de la periodista i escriptora Anna Vallbona i la també escriptora Mercè Argemí, i serà, com sempre, d'entrada gratuïta i oberta a tothom.

Yolanda Esteve Giner (Barri de Sant Andreu, Barcelona, 1970) és coneguda també pels manresans com la tècnica de cultura de l'Ajuntament de Manresa que hi ha darrere de l'organització del Festival Literari de la ciutat, el Tocats de Lletra.

Més enllà d'aquesta faceta seva, però, Esteve és Llicenciada en Geografia i Història per la Universitat de Barcelona i, tot i haver treballat sempre en l'àmbit de la gestió cultural, ha publicat ja tres poemaris: «Perifèries» (Premi de Poesia Creu Verde de Montblanc, 2016), «Intercity» (XXXVIII Premi de Poesia Senyoriu d' Auisiàs March, 2017) i «Zero», el seu tercer poemari guardonat amb el Premi Betúlia de poesia, Memorial Carme Guasch l'any 2018.

«Zero» és un poemari que indaga en allò que ens construeix: la infantesa, la revolta sobre la por, l'altre i el jo, l'amor, la memòria, el llenguatge i el paisatge. Zero és un retorn a l'origen, un espai neutre on comencen les preguntes, és un viatge a les preguntes per començar de nou.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook