Notícies | Agenda

Les festes i activitats per a tota la família del cap de setmana

Consulta la nostra selecció, que inclou els Tres Tombs de Santpedor i cinema infantil
08-02-2019 10:14
0 vots
Els Tres Tombs de Santpedor. Salvador Redó

Els Tres Tombs de Santpedor. Salvador Redó

Espectacle «Alícia al País de les Meravelles», Manresa
Diumenge, a les 18 h, a la Sala Gran del teatre Kursaal. Espectacle de teatre musical de la companyia Viu el Teatre. Recomanat a partir de 4 anys. Durada: 70 minuts. Dins de la programació d'Imagina't. Entrades: 12 euros; i 10 euros per als socis d'Imagina't-El Galliner, per a menors de 25 anys i majors de 65 de anys. A la venda a les taquilles, al 93 872 36 36 i a www.kursaal.cat.

Festa dels Tres Tombs de Santpedor
Diumenge. Esmorzar popular a la plaça del sindicat. A les 11 h Concentració de cavalls i carros. A les 12 h Cercavila i solemne benedicció . A les 18 h Ball amb els Duet Andreus a cal Llovet.

Aplec formatger, Berga
Dissabte i diumenge. A partir de les 11 del matí, al Passeig de la Indústria. Amb activitats per a tots els públics. Més informació a www.e7v.cat

Festes de Santa Eulàlia, esparreguera
Fins al 12 de febrer. Amb concerts de Fenya Rai (avui, 22 h, a la plaça de l'Església) i de The Papa's and the Popo's (divendres, 23.55, a la Vela de la plaça de l'Església). Dissabte, de les 22 a les 4 h, a la Vela de la plaça de l'Església, concerts de l'Sparrek Fest. Amb EZD AKA MDS; FOC; Aldarull i Sense Filtres DJ Set.

Museu de les Mines, Cercs
Exposició permanent sobre el món de la mineria. Obert els feiners, de 10 a 14 h, i els caps de setmana i festius, de 10 a 15 h. Dilluns tancat excepte festius. Colònia Sant Corneli. Plaça Sant Romà, s/n. Exposició Una mina de records. Entrades: 7,50 euros; i 2 euros per als infants de 5 a 12 anys. L'Espectacle de la Mina, amb una durada de 35 minuts. Preu: 4 euros; i 2 euros per als infants de 5 a 12 anys. www.mmcercs.cat.

Espectacle infantil «Land», Cabrianes
Diumenge, a les 18 h, al Centru. Representació, dins del projecte Testimoni Escènic, de l'espectacle familiar de Teatre Animal. Entrada amb taquilla inversa.

Fira d'Antiguitats i Col·leccionisme, Berga
Dissabte, de 10 a 14 h, al Pg. de la Pau.

Cinema infantil: «Del Revés», Capellades
Dissabte, a les 18 h, a la Sala Petita de La Lliga. Projecció Del revés (Inside Out). Entrada lliure.

Espectacle «La gallina dels ous d'or», Igualada
Diumenge, a les 12.15 h, al Teatre Municipal l'Ateneu, Zum Teatre posarà en escena La gallina dels ous d'or (Premi Feten 2017 Millor direcció. Premis Drac d'Or de la Fira de titelles de Lledia 2017 del jurat infantil i del de les autonomies. Preu: 6 euros; socis Xarxa, 5 eurs.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook