Notícies | Agenda

La comèdia «El tràmit» obre el Toc de Teatre del Kursaal aquest cap de setmana

El muntatge, trepidant i esbojarrat, planteja un interrogatori en temps real de tres científics a un suposat extraterrestre
24-01-2019 18:09
0 vots
Els tres protagonistes de l'obra. IMATGE PROMOCIONAL

Els tres protagonistes de l'obra. IMATGE PROMOCIONAL

La Sala Gran del Kursaal acollirà aquest cap de setmana la comèdia 'El tràmit' de Fernando Trias de Bes, que servirà per encetar el nou Toc de Teatre del Kursaal en dues funcions, dissabte (21h) i diumenge (18h). L'espectacle, dirigit per Martí Torras, està interpretat per Mònica Glaenzel, Àlex Casanovas, Susanna Garachana, Xavier Serrano, Xavier Ripoll i Cesc Casanovas.

'El tràmit' és l'interrogatori en temps real de tres científics a un suposat extraterrestre, una persona amb un aspecte normal i corrent. A poc a poc anirem descobrint que el que veiem no és el que creiem veure.

Tres científics -un físic, una psicòloga i un metge- són citats en unes dependències secretes per una Unitat d'Intel·ligència de l'Estat per elaborar un peritatge independent i dictaminar si és o no un extraterrestre.

Una comèdia trepidant i esbojarrada, que es va estrenar el setembre de l'any passat al Teatre Borràs de Barcelona, i que ara arriba al Kursaal per encetar la nova temporada teatral de la Sala Gran.

Les entrades que tenen un preu de 26 euros, (22 € amb carnet Galliner, majors de 65 anys i 6 € per menors de 25), es poden comprar a les taquilles del Kursaal i per internet a www.kursaal.cat.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook