Notícies | Agenda

Les grans bandes sonores del cinema sonen aquest diumenge al Kursaal

L'Orquestra Simfònica del Vallès reuneix a «Una galàxia de músiques» peces de films com «Jurassic Park» i «Star Wars»
10-01-2019 19:37
1 vot

La Sala Gran del Kursaal acollirà aquest diumenge, 13 de gener a les 18h, 'Una galàxia de músiques', un concert amb bandes sonores de pel·lícules i projeccions d'imatges de la mà l'Orquestra Simfònica del Vallès i amb la participació de l'actor de doblatge Salvador Vidal.

'Una galàxia de músiques' és un recorregut musical per algunes de les bandes sonores més boniques i emblemàtiques de la història del cinema com '2001, una odisea del espacio', 'Frankenstein', 'Jurassic Park', 'Farenheit 451', 'El Planeta dels simis', 'Superman', 'Cocoon', 'Terminator, 'Blade Runner', 'Star Trek', 'E.T.', 'Alien', 'Encuentros en la tercera fase' i 'Star Wars'.

El cinema ha imaginat futurs de tots el colors, formes i sons. Les músiques que acompanyaven alguns dies de demà imaginats en una pantalla gran sonaran al Kursaal seguint el fil de la veu i relat de l'actor de doblatge Salvador Vidal. Amb la direcció de Rubén Gimeno i a partir d'un guió de Jordi Cos, l'Orquestra Simfònica del Vallès proposa aquest viatge sonor a través d'algunes de les pel·lícules més importants i influents del cinema fantàstic, de ciència-ficció i de terror de tots els temps.

Les entrades per veure 'Una galàxia de músiques' al Kursaal tenen un preu de 30€ (25€ amb el carnet Galliner, majors de 65 anys, menors de 25 anys i amb Carnet de Música; 15€ menors de 12 anys) i es poden comprar a les taquilles del teatre Kursaal o per internet a www.kursaal.cat

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook