Notícies | Agenda

Petit Cine Club: totes les pel·lícules i espectacles del cicle infantil

Aquest diumenge arrenca la programació amb «Notes&Films», a càrrec de la companyia Ensemble Una Cosa Rara
09-01-2019 12:23
0 vots
«La increïble història de la pera gegant». Imatge promocional

«La increïble història de la pera gegant». Imatge promocional

Aquest diumenge arrenca la nova programació de cinema familiar de "Petit Cine Club", organitzat per Cine Club Manresa, Imagina't i l'Ajuntament de Manresa. El cicle presenta sis noves propostes, que es duran a terme de gener a abril en tres espais diferents, el Teatre Conservatori, l'A uditori de la Plana de l'Om i el Casal de les Escodines, per tal d'adequar l'edat del públic en funció de les característiques de l'espai.

El primera activitat programada serà aquest diumenge, 13 de gener a les 12 del matí, al Teatre Conservatori (que té una capacitat de 497 localitats) i és l'espectacle Notes&Films, de la companyia Ensemble Una Cosa Rara i es tracta d'un concert amb regust de crispetes, farcit de música i cinema.

L'Auditori La Plana de l'Om, amb una capacitat de 170 localitats, acollirà les pel·lícules: Neu i els arbres màgics, La vida d'en Carbassó i La increïble història de la pera gegant, els diumenges 3 de febrer, 10 de març, i 7 d'abril, respectivament. Les projeccions es duran a terme a les 12 del matí i l'entrada val 3 euros per persona que es poden adquirir una hora abans de la projecció.

Per la seva banda, a la sala d'actes del Casal de les Escodines s'hi projectaran, a les 6 de la tarda, les pel·lícules d'animació gratuïtes Tiptips i Petzi i La mar salada, els dissabtes 16 de febrer i 13 abril, respectivament.

És un espai apte per a 60 persones, acollidor, amb lavabos propers i més adient per a les famílies amb els infants més petits, de 2 a 4 anys. Les entrades es poden adquirir una setmana abans al Casal de les Escodines (c/ St. Bartomeu, 50, baixos o trucant al tel. 938 725 454).

Diumenge 13 de gener a les 12 h

L'espectacle: Notes&Films, a càrrec de la companyia Ensemble Una Cosa Rara (durada 50 minuts). Recomanat a infants a partir de 3 anys i per a tots els públics.

Lloc: Teatre Conservatori

Argument: Una desfilada de personatges de les pel·lícules clàssiques mudes, com Charles Chaplin o Buster Keaton, i d'històries d'animació acompanyats de la música en directe d'un trio de clarinets i efectes Foley. El preu de les entrades (a la venda al Teatre Kursaal) és de 8 euros i 6 euros pels socis d'Imagina't.

Diumenge 3 de febrer a les 12 h

Projecció: Neu i els arbres màgics (any 2014, nacionalitat francesa, durada 51 minuts). Recomanada a infants a partir de 4 anys.

Lloc: Auditori La Plana de l'Om

Argument: Són quatre curtmetratges amb elements comuns: la natura, els arbres i la riquesa poètica de les imatges i grafisme, que amb molta delicadesa tracten temes com l'enginy, l'amistat, el respecte i l'alegria de viure a la natura.

Dissabte 16 de febrer a les 18 h

Projecció: Tiptips (any 2010, nacionalitat sueca, durada 50 minuts). Recomanada a infants a partir de 2 anys.

Lloc: Casal de les Escodines (c/ St. Bartomeu, 50, baixos. Tel. 938725454)

Argument: La pel·lícula Tipitip és una onomatopeia, el so del moviment dels personatges d'aquesta filmació, formada per dues produccions diferents, totes dues amb una estètica i unes temàtiques especialment dirigides al públic més petit; una proposta ideal per una primera experiència cinematogràfica.

Diumenge 10 de març a les 12 h

Projecció: La vida d'en Carbassó (any 2016, nacionalitat franco-suïssa, durada 64 minuts). Recomanada per infants a partir de 9 anys.

Lloc: Auditori La Plana de l'Om

Argument: Carbassó és un nom estrany per a un nen de 9 anys, tot i que la seva història és sorprenentment universal. Aquesta aposta pedagògica i valenta s'ha convertit en la pel·lícula d'animació més guardonada de l'any.

Diumenge 7 d'abril a les 12 h

Projecció: La increïble història de la pera gegant (any 2017, nacionalitat danesa, durada 88 minuts). Recomanada a infants a partir de 4 anys.

Lloc: Auditori La Plana de l'Om

Argument: La pel·lícula d'animació narra com en Sebastian, un elefant, i la Mitcho, una gata, estan molt tristos perquè el seu estimat alcalde de la petita i idíl·lica Vilasol ha desaparegut.

Dissabte 13 d'abril a les 18 h

Projecció: Petzi i la mar salada (any 2017, nacionalitat britànicoalemana, durada 67 minuts). Recomanada per a infants de a partir de 3 anys.

Lloc: Casal de les Escodines

L'osset Petzi i els seus amics, el pingüí PIngo I el pelicà Riki, es passen el dia junts i s'estimen molt. Un dia es troben amb la Mary, un vaixell que sembla atrotinat però que amb una mica d'esforç por tornar a navegar !

Es pot seguir la programació del Petit Cine Club a www.facebook.com/petitcineclub.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook