Notícies | Agenda

La comèdia «El fantasma de Canterville», aquest cap setmana al Kursaal

Les sessions seran aquest dissabte a les 21h i diumenge a les 18h
05-12-2018 17:16
1 vot
Actors de l'obra «El fantasma de Canterville» Kursaal

Actors de l'obra «El fantasma de Canterville» Kursaal

La sala gran del Kursaal acollirà l'obra de teatre «El fantasma de Canterville», que protagonitza l'actor Joan Pera, aquest cap de setmana, 8 i 9 de desembre, a les 21h i a les 18h. A hores d'ara només queden algunes entrades a la venda per a la sessió de dissabte.

A «El fantasma de Canterville», Lord Canterville convida l'empresari nord-americà Hiram S. Otis i la seva família a passar el cap de setmana al seu antic castell prop d'Ascot, Anglaterra. Lord Canterville, propietari del castell, adverteix els nous habitants que el fantasma de Sir Simon de Canterville, avantpassat familiar, vaga per la casa des que va assassinar la seva esposa, Lady Eleonore.

Però els nous inquilins, el senyor Otis, la seva esposa Martha i la seva filla Virginia, no fan cas de l'advertència, sinó que es burlen d'ell, tot i que el fantasma intenta pertorbar la pau de la família per mantenir la seva reputació i el seu honor.

Una hilarant, emotiva i sofisticada comèdia de Joan Yago, protagonitzada per Joan Pera, que es torna a posar a la pell d'un dels grans personatges de la literatura universal, després d'interpretar al Kursaal el vell Harpagon a «L'Avar» de Molière.

Les entrades, que costen 25 euros (20€ amb el carnet del Galliner, majors de 65 anys i menors de 25 anys) es poden comprar a les taquilles del Kursaal, per telèfon i per internet (www.kursaal.cat).

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook