Notícies | Agenda

Kirk Franklin, Fred Hammond i Anthony Brown sonaran aquest dissabte a Cardona

La Central del Gospel proposa un viatge per la història del Nadal a través d'espirituals negres
30-11-2018 19:15
0 vots
 Imatge promocional

Imatge promocional

Per tancar la segona temporada de programació cultural a l’Auditori Valentí Fuster de Cardona i per iniciar el mes de les festes nadalenques, aquest dissabte 1 de desembre a 2/4 de 9 del vespre la sala s’omplirà de bones veus, música i energia amb La Central de Gospel. El concert que presentarà, “Nadal 100% Gospel” és un viatge per la història del Nadal a través d’espirituals negres, des del gospel més autèntic de l’església afroamericana fins al més actual que s’interpreta als escenaris de tot el món. Un recorregut apassionant amb temes d’autors tant coneguts com Kirk Franklin, Fred Hammond, Richard Smallwood o Anthony Brown, però també amb autors emergents i temes propis.

La Central de Gospel és una plataforma musical cristiana impulsada per Johanan Marín, Noemí Pasquina i Torni Lara que va néixer amb l’objectiu de servir com a base per a diferents projectes i agrupacions artístiques i/o musicals on la música gospel i el seu missatge són els protagonistes. Un d’aquests projectes és “Els Valents” format per unes nou veus, banda musical i solista/director que ofereixen un repertori innovador, fresc i atrevit.

A banda d'Els Valents, el concert de Cardona comptarà també amb la presència del Gran Cor de la Central de Gospel, una cinquantena de cantants que donaran més cos, ampliaran i magnificaran la sonoritat i ompliran d’energia la nova sala de l’Auditori.

El concert és possible gràcies a la col·laboració de l’Església Evangèlica de Cardona i l’entrada és gratuïta. No obstant, es farà taquilla inversa. Per tal de reservar les darreres localitats disponibles, es pot fer a través de la web de l’auditori (www.auditoricardona.com), el divendres 30 a taquilla (de 5 a 7 de la tarda) o el mateix dissabte a partir de 2/4 de 8 del vespre a l’Auditori.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook