Notícies | Agenda

OddBeatles Band i Llibert Fortuny versionaran The Beatles en format jazz al Kursaal

Més de 150 alumnes d'escoles de música acompanyaran diumenge els músics en aquest espectacle
30-11-2018 17:37
0 vots
OddBeatles Band i Llibert Fortuny Kursaal

OddBeatles Band i Llibert Fortuny Kursaal

Amb les entrades exhaurides, la sala gran del Kursaal acollirà diumenge a les 18 h l'estrena d'OddBeatles, un concert de versions dels Beatles en format de jazz amb el trompetista Llibert Fortuny de solista, una banda de 8 músics i 3 cors de 150 alumnes de tres escoles de música de la comarca.

El quartet de Liverpol The Beatles ha estat durant molts anys un dels grups més influents i trencadors de la història de la música, amb infinitat de cançons que han esdevingut èxits mundials i que encara avui continuen reinterpretant-se. És el cas d'OddBeatles, un projecte liderat pel pianista i compositor David Martell que versiona alguns dels seus temes més emblemàtics com «Michelle, Hey Jude, Let it be, Can't buy me love o Sgt. Pepper's» amb una visió més jazzística i arranjaments originals del segell «Odd», sense perdre l'essència de The Beatles.

La veu càlida i versàtil de la cantant Elisabet Soler anirà acompanyada d'una banda formada pel grup Odd Trio juntament amb una secció de vent i un cor que agrupa de 150 alumnes de tres escoles de música de la comarca: Artés, Sant Vicenç i L'Esclat de Manresa.

Per aquest concert hi haurà la col·laboració especial del reconegut músic i saxofonista Llibert Fortuny, que aportarà tota la seva energia i improvisació dalt de l'escenari. Un espectacle apte per a tots els públics, tant per als melòmans de The Beatles com per als amants de la música pop o el jazz.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook