Notícies | Agenda

Mariona Castillo afronta el repte d'interpretar tota sola «Les dones de Guido Contini» a l'Aurora

L'actriu es posa a la pell de tots els personatges d'una obra que ha rebut bones crítiques al seu pas per Barcelona
28-11-2018 16:47
0 vots
Mariona Castillo Teatre de l'Aurora

Mariona Castillo Teatre de l'Aurora

El Teatre de l'Aurora acull aquest divendres, 30 de novembre, un musical singular que compta amb només una actriu -Mariona Castillo- i un pianista – Gustavo Llull- sobre l'escenari. La brillant Mariona Castillo broda magistralment aquesta peça que li ha valgut les millors crítiques al seu pas pel teatre Maldà de Barcelona.

Guido Contini és un prestigiós cineasta que assaboreix el seu darrer i major èxit al mateix temps que travessa la crisi dels quaranta anys que li bloqueja els seus impulsos creatius i l'enreda en una xarxa de problemes romàntics i emocionals. Mariona Castillo interpreta les nou dones de Guido Contini: l'esposa, l'amant, la productora, la musa, la monja que el va educar, les fan, les que el critiquen, la prostituta amb qui va perdre la virginitat i la seva mare. A través de petits monòlegs amb forma de cançons que canten les dones que envolten al famós director, coneixerem els entrellats de la vida del cineasta.

«Les dones de Guido Contini» és la síntesi del musical Nine de Maury Yeston i llibret d'Arthur Kopit, estrenat a Broadway als 70, un espectacle pensat per 25 intèrprets i una orquestra, que David Pintó ha adaptat, traduït i dirigit. «Les dones de Guido Contini» compten amb la direcció musical i la interpretació al piano de Gustavo Llull, que aconsegueix un so diferent per cada dona; Mariona Castillo afronta aquest repte interpretatiu brillantment i la coreògrafa Ariadna Peya aconsegueix, a més, que Castillo transformi el seu cos i la seva veu en cada un dels nou personatges.

Tot un exercici d'interpretació que no ens hem de deixar perdre en aquest sorprenent musical que ha estat aplaudit per crítica i públic al seu pas per Barcelona.

Horari i venda d'entrades

Les representacions de «Les dones de Guido Contini» tindran lloc divendres 30 de novembre i dissabte 1 de desembre a les 21 h. i diumenge 2 de desembre a les 19 h. Després de la funció de divendres, els espectadors podran compartir les seves opinions en una tertúlia que obrirem amb els membres de la companyia. Les entrades tenen un cost de 15 € i 12 € (amb els descomptes habituals) es poden adquirir per Internet i a la taquilla del Teatre de l'Aurora (a la plaça de Cal Font) una hora abans de cada funció. Més informació a www.teatreaurora.cat.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook