Notícies | Agenda

El film «Les distàncies», d'Elena Trapé, es pot veure aquest dijous a Manresa

La projecció s'inclou dins la 26a Mostra Internacional de Films de Dones
21-11-2018 16:31
0 vots
«Les distàncies» d'Elena Trapé Kursaal

«Les distàncies» d'Elena Trapé Kursaal

L'Espai de la Plana de l'Om acollirà aquest dijous a les 20 h la projecció de «Les distàncies» d'Elena Trapé, la segona del cicle «Conegudes (també) a casa», es podrà veure dins de la 26a Mostra Internacional de Films de Dones, que per sisè any consecutiu passa per Manresa. El cicle, organitzat a Manresa conjuntament entre MEES i CineClub, compta amb el suport de la Fundació SGAE i la Diputació de Barcelona.

Aquest programa posa a l'abast de diferents ajuntaments de la demarcació territorial de Barcelona un conjunt de pel·lícules dirigides per cineastes catalanes. Totes les sessions comptaran amb la presència de les pròpies cineastes i de l'acompanyament d'una programadora de la Mostra.

«Les distàncies», dirigida per Elena Trapé, és una de les pel·lícules preseleccionades per als Premis Gaudí, i que aquest estiu va ser el film més triomfador al festival de Cinema de Màlaga, amb el premi a Millor Pel·lícula, Millor Direcció i Millor Actriu per Alejandra Jiménez. A «Les distàncies», l'Olivia, l'Eloi, el Guille i l'Anna aterren a Berlín per donar una sorpresa a en Comas pel seu trenta-cinquè aniversari, però ell no els rep com esperaven. Durant el cap de setmana, el grup s'anirà desgranant, qüestionant-se el sentit de la seva amistat i enfrontant-se a la decepció que suposa acceptar que la seva vida no és com pensaven que seria quan eren més joves.

Alejandra Jiménez, Bruno Sevilla, Isak Férriz, Miki Esparbé i Maria Ribera són els actors protagonistes de «Les distàncies».

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook