Notícies | Agenda

El Cicle d'Arrel porta al Kursaal l'Orquestrina Trama amb música folk dels Pirineus

La formació va ser finalista al Concurs Sons de la Fira Mediterrània
15-11-2018 17:38
0 vots
Grup Orquestrina Trama Kursaal

Grup Orquestrina Trama Kursaal

La Sala Petita del Kursaal acollirà aquest dissabte, 17 de novembre a les 19h, un nou concert del Cicle d'Arrel amb l'Orquestrina Trama que interpretarà músiques originàries del Pirineu. La formació, integrada per Liv Hallum, Ivan Garriga, Núria Llobet, Ivan Caro, Boris Pi, i Marc Figuerola, va ser una de les finalistes del Concurs Sons de la Fira Mediterrània de Manresa 2017.

L'Orquestrina Trama neix a principis de l'any 2013 entre la Cerdanya i l'Alt Urgell i els seus membres són un grup de joves vinculats a la música i la cultura tradicional del Pirineu. La seva il·lusió és fer reviure melodies i cançons que, amagades rere les muntanyes, defineixen de la millor manera una forma de viure i entendre el món ben peculiar. Inspirats en les músiques de ball que sonaven temps enrere a les places dels pobles pirinencs, s'adrecen al públic a través d'un estil propi que encomana la seva energia arreu i fa de la festa una festa de tots. La font d'on brolla el seu repertori és el Pirineu. Els temes que interpreten són d'arrel tradicional però passats pel sedàs de l'estil enèrgic que els caracteritza.

Però com que la seva identitat cultural és en primer lloc la pirinenca, el repertori conté músiques originàries de tot el Pirineu: Catalunya, Andorra, el País Basc, Occitània i Aragó. Paral·lelament compten també amb temes de composició pròpia.

En aquest concert la sala es disposarà especialment en un format que farà compatible escoltar el concert amb comoditat i disposar d'un espai per als balladors.

Per més informació a les taquilles del teatre, per telèfon (93 8723636) i per internet (www.kursaal.cat). El preu de les entrades per veure «Orquestrina Trama» és de 12€ (10€ amb Carnet Galliner, Escoles de Música, menors de 25 anys i majors de 65).

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook