Notícies | Agenda

El Mag Lari presenta al Kursaal el seu últim muntatge «25 il·lusions», aquest cap de setmana amb 4 funcions

L'il·lusionista celebra els seus 25 anys als escenaris
08-11-2018 18:27
0 vots
Mag Lari a l'escenari Kursaal

Mag Lari a l'escenari Kursaal

El Mag Lari torna de nou al Kursaal de Manresa per presentar el seu últim muntatge «25 il·lusions», que es podrà veure en 4 funcions aquest cap de setmana, dissabte 10 de novembre (18h i 21h) i diumenge 11 de novembre (12h i 18h).

El Mag Lari fa 25 anys que va començar a fer màgia i ho celebra amb un espectacle que reuneix els seus 25 números més emblemàtics. 25 anys d'il·lusions que han convertit aquell jovenet tímid en un home que ha fet realitat un doble somni: il·lusionar tot tipus de públics i alhora poder viure de la il·lusió.

Normalment el Mag Lari fa uns dotze jocs de mans per espectacle. Aquí en farà 25 en una hora i mitja. Serà un repte trepidant. Hi haurà els ingredients perfectes: aparicions i desaparicions, prediccions impossibles, ballarins i partenaires, jocs de participació, projeccions, grans il·lusions, canvis de vestuaris, música irreverent, mil canvis de llum, efectes especials, i sobretot l'humor descarat del mag més showman que existeix.

Un espectacle fet a base d'anys, funció a funció, perquè si alguna cosa ha fet en aquests 25 anys el Mag Lari és fer bolos. Aquí en teniu el resum. 25 il·lusions, tota una vida dedicada a la màgia.

Les entrades per veure el Mag Lari tenen un preu de 22€ (20€ amb Carnet Galliner i majors de 65 anys; i de 15 euros per als menors de 25). Es poden comprar a les taquilles del Kursaal o per internet a www.kursaal.cat.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook