Notícies | Agenda

Sopa de Cabra anuncia l'edició digital d'un nou disc en directe que es publicarà aquesta mitjanit

El disc es titula «La Nit dels Sopa» i serà el sisè treball en directe del grup
08-11-2018 17:26
0 vots
Portada «La nit dels Sopa» Sopa de Cabra

Portada «La nit dels Sopa» Sopa de Cabra

La Nit dels Sopa va ser enregistrat majoritàriament durant el concert de comiat de la gira 2016-2017, al Pavelló de Fontajau de Girona i emmarcat en la primera edició del seu festival «La Nit dels Sopa», el 9 de desembre de 2017. La resta de les cançons van ser enregistrades durant un concert a Porreres, Mallorca, el 12 d'agost de 2016. El disc es titula «La Nit dels Sopa» i es podrà escoltar a les plataformes digitals a partir d'aquesta mitjanit. Els més fans tindran accés a una edició de poques unitats que es podrà adquirir a la web del grup. 

Aquest disc serà el sisè treball en directe de Sopa de Cabra, un nou retrat de la banda en el seu espai natural, l'escenari, que permet comprovar com els clàssics segueixen vius i les cançons més recents fan evolucionar el repertori de la banda gironina. El disc permetrà reviure l'esperit del concert de fi de gira al Pavelló de Fontajau a finals de 2017, un concert únic i emocionant amb col·laboracions excepcionals.

Clàssics com «L'Empordà», «Camins», «Si et quedes amb mi», algunes de les peces més populars del seu darrer disc com «Cercles» o «Sense treva», i una col·laboració inèdita amb Ramon Mirabet al clàssic «Podré tornar enrere», són alguns dels onze tracks que conformen aquest nou treball.

Enregistrar i publicar concerts ha estat una constant i un tret distintiu al llarg de la trajectòria de Sopa de Cabra. Aquesta pràctica, poc comuna a l'escena catalana, però habitual en grans bandes de referència dels Sopa, com The Rolling Stones, Pearl Jam o Grateful Dead, els permet deixar constància i compartir amb el seu públic la instantània de l'exitosa gira de Cercles de 2016 i 2017.

Novament els de Girona són fidels a la seva actitud i penjaran de forma immediata a totes les plataformes digitals aquest nou disc per a gaudir dels seus seguidors. El disc es podrà escoltar a partir d'avui, i els més fans tindran la possibilitat d'adquirir al web del grup el format físic, dins d'una edició limitada.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook