Notícies | Agenda

Enric Casasses, Pau Bordas i Guillem Martí interpretaran un clàssic de la música a l'Aurora

«La noia maca del molí» de Schubert és una de les grans obres de la música i un referent del romanticisme alemany
07-11-2018 18:39
0 vots
Enric Casasses Teatre de l'Aurora

Enric Casasses Teatre de l'Aurora

El Teatre de l'Aurora acull, aquest divendres i de la mà de l'Escola/Conservatori de Municipal del Música d'Igualada la posada en escena de l'adaptació al català d'una de les grans obres de Schubert. Es tracta de «La noia maca del molí», una peça interpretada per Guillem Martí al piano, amb la veu del baríton Pau Bordas, i amb la veu del reconegut poeta Enric Casasses.

«La noia maca del molí» és l'adaptació al català que ha fet el poeta i traductor Enric Casasses del célebre cicle de Lieder de Franz Schubert «Die schöne Müllerin» sobre textos de Wilhelm Müller, una obra per a veu i piano que és tot un referent del gènere, del romanticisme alemany i de la història de la música. El baríton Pau Bordas i el pianista Guillem Martí seran els encarregats d'interpretar l'obra de Schubert, mentre Enric Casasses intercalarà els textos del cicle de Wihlhelm Müller que Schubert no va musicar. El Teatre de l'Aurora i l'Escola/Conservatori Municipal de Música d'Igualada organitzen aquest divendres el primer concert de la temporada en col·laboració; s'emmarca dins del Cicle Música de Primera Fila que programa el Teatre de l'Aurora. Aquesta col·laboració entre l'equipament cultural de la plaça de Cal Font i l'Escola té com a objectiu incrementar la repercussió del Cicle de Concerts de Professorat de l'ECMMI.

Horari i venda d'entrades

El concert d'Enric Casasses, Pau Bordas i Guillem Martí tindrà lloc divendres 9 de novembre a les 21 h al Teatre de l'Aurora. Les entrades tenen un preu de 10 € i 8 € (amb els descomptes habituals) i es poden adquirir per Internet i a la taquilla del Teatre de l'Aurora (a la plaça de Cal Font) una hora abans de cada funció. Més informació a www.teatreaurora.cat.

«Jo jet i Maria Ribot amb el cor»

D'altra banda, la música no s'atura al Teatre de l'Aurora i diumenge a les 7 de la tarda dins del Cicle Música de primera fila acull el concert organitzat amb la gestora cultural «El Gest de Jo Jet i Maria Ribot amb el cor». En aquest concert el duet de Manresa selecciona alguns del treballs que formen part del seu darrer disc Lliure o Descansar i els presenten en un format únic: el duet acompanyat d'un cor de 7 persones. Les entrades ja estan a la venda a la web del Teatre de l'Aurora i tenen un preu de 12 i 10 euros.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook