Notícies | Agenda

Alberto San Juan i Fernando Egozcue presenten «España Ingobernable» al Conservatori

L'espectacle inicialment programat a la Sala Petita del Kursaal s'ha traslladat per tal d'augmentar l'aforament
06-11-2018 15:18
0 vots
Alberto San Juan i Fernando Egozcue Kursaal

Alberto San Juan i Fernando Egozcue Kursaal

El teatre Conservatori de Manresa acollirà aquest dijous, 8 de novembre a les 20h, «España Ingobernable» amb l'actor Alberto San Juan i el guitarrista Fernando Egozcue. El muntatge, que inicialment estava programat a la Sala Petita del Kursaal i que havia exhaurit les entrades, s'ha traslladat al Teatre Conservatori per augmentar l'aforament i per tant encara queden entrades disponibles.

L'actor Alberto San Juan, protagonista de muntatges com «Urtain» o «El Rey» que vam veure al Kursaal, torna a visitar-nos amb «España ingobernable», un espectacle que ens recorda totes aquelles ocasions en les quals el poble s'ha organitzat al carrer per lluitar pels drets i les llibertats públiques en els darrers temps.

Commovedors versos de Lorca, Cernuda, Miguel Hernández, Ángel González, Gloria Fuertes, Jorge Reichmann, Albert Pla... Una selecció de textos i cançons indignats i indignants que repassen la història d'Espanya des de la Segona República fins al dia d'avui a càrrec d'Alberto San Juan i la guitarra de Fernando Egozcue.

En acabar la funció es farà un petit col·loqui amb Alberto San Juan i Fernando Egozcue.

Les entrades per veure «España Ingobernable» al Teatre Conservatori, es poden comprar a taquilles del Kursaal, una hora abans del concert a les taquilles del Teatre Conservatori, i per internet a www.kursaal.cat. El preu de les entrades és de 15€ (10€ amb Carnet Galliner, majors de 65 anys, i 6€ menors de 25).

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook