Notícies | Agenda

Judit Neddermann presentarà «Nua» aquest divendres al Conservatori

El concert inicialment programat a la Sala Petita del Kursaal s'ha traslladat per tal d'augmentar l'aforament
31-10-2018 18:00
0 vots
Judit Neddermann Kursaal

Judit Neddermann Kursaal

El teatre Conservatori de Manresa acollirà aquest divendres, 2 de novembre a les 21h, el concert de Judit Neddermann per presentar el seu últim treball «Nua». El concert, que inicialment estava programat a la Sala Petita i que havia exhaurit les entrades, s'ha traslladat al Teatre Conservatori per augmentar l'aforament i per tant encara queden entrades disponibles.

Judit Neddermann, que s'ha revelat definitivament en el panorama català com una gran artista, presentarà "Nua", el seu tercer disc, on explora el pas a l'etapa adulta mirant i integrant la infància. Cançons que celebren els cicles que ens proposa la vida, regits per les benvingudes i els comiats. És un disc que, a diferència dels anteriors, mira enfora, que ens porta des de l'emoció més íntima a la reflexió més ampla del món on vivim, que condemna la impunitat policial, que es pregunta on són les víctimes sempre innocents, que canta al seu poble, que busca la llum.

Pop, folk i world music es fusionen sota la producció de Pau Figueres per servir onze cançons originals i dues versions, una tradicional ibèrica i una cançó de Fito Páez. Un àlbum concebut per tal de mostrar-se nua, sincera i compromesa amb el moment que viu.

Les entrades veure Judit Nedderman al Teatre Conservatori, es poden comprar a taquilles del Kursaal, una hora abans del concert a les taquilles del teatre Conservatori, i per internet a www.kursaal.cat. El preu de les entrades és de 15€ (12€ amb Carnet Galliner, majors de 65 anys, i menors de 25).

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook