Notícies | Agenda

El Conservatori acull «Mala broma» de Jordi Casanovas amb les entrades exhaurides

Anna Sahun, Ernest Villegas i Òscar Muñoz protagonitzen aquest obra
30-10-2018 15:33
0 vots
Actors de l'obra Teatre Kursaal

Actors de l'obra Teatre Kursaal

Aquest dimecres dia 31 el teatre Conservatori, amb les entrades exhaurides des de fa setmanes, acollirà a les 21h l'obra «Mala broma» de Jordi Casanovas, estrenada amb molt èxit a la Sala Muntaner de Barcelona i que opta als Premis Butaca d'aquest any com a Millor Espectacle de Petit Format.

Aquesta funció és d'aquelles que requeririen que a la porta del teatre hi hagués un avís prohibint als espectadors revelar res de la trama i, sobretot, al desenllaç.

Dos antics amics es retroben després de vint anys. Quan eren joves, presentaven plegats un programa radiofònic d'humor. Ara un d'ells ha triomfat com a humorista però l'altre ha fracassat com a periodista. Tots dos fan una juguesca al voltant d'un tema que els apassiona: els límits de l'humor. Serà capaç el periodista de fer la broma més forta que pugui imaginar a la seva dona?

Comèdia, drama, tragèdia, enveja, desconfiança, amor, humor, pederàstia, desigualtat de gènere, frustració, angoixa, xantatge i topall sobre fins on poden arribar segons quines bromes pesades... Es pot fer broma de tot? La diversió està assegurada.

Anna Sahun, Ernest Villegas i Òscar Muñoz ens aproparan a aquest debat, escrit per Jordi Casanovas.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook