Notícies | Agenda

Imagina't proposa aquesta setmana el concert-espectacle «Sempre de vacances»

El muntatge, recomanat a partir de 3 anys, es podrà veure dissabte a les 17.30 h
18-10-2018 11:18
0 vots
«Sempre de vacances». Imatge promocional

«Sempre de vacances». Imatge promocional

La programació per a públic familiar organitzada per Imagina't continua aquest dissabte, 20 de setembre, a les 17.30 h al Teatre Conservatori amb el concert-espectacle 'Sempre de vacances' de la Cia. 2princesesbarbudes.

A principis de març arriben a casa nostra les orenetes i s'hi estan fins a finals de setembre. Les 2princesesbarbudes ens expliquen la seva vida en 11 cançons que parlen de com fan el niu, què mengen, la seva criança, els viatges, el vestuari, el cant i els seus somnis.

En forma de documental ornitològic, a l'escenari hi trobareu quatre orenetes barbudes que es retroben després de la migració per fer un concert amb instruments de joguina i ritmes pop.

L'espectacle, recomanat per a nens i nenes a partir de 3 anys, està interpretat per Helena Casas (bateria de joguina, pandereta, pianet, acordió petit i veu), Marc Marcé (guitarra elèctrica de tres cordes, ukulele de joguina i veu), Marc Poch (bateria de joguina, melòdica, pianet i carilló de joguina) i Toni Vilaprinyó (baix petit)

Les entrades per veure 'Sempre de vacances' tenen un preu de 8€ (6€ amb carnet d'Imagina't). Per a més informació a les taquilles del teatre, per telèfon (93 872 36 36) i per internet (www.kursaal.cat).

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook