Notícies | Agenda

El Documental del Mes projecta dijous a Manresa la vida del mític Eugenio

Diverses generacions avui en dia encara continuen rient dels seus acudits, tot i saber-ne el final
10-10-2018 16:07
1 vot

Aquest dijous 11 d'octubre a les 20h del vespre a l'espai Plana de l'Om de Manresa, dins del marc del cicle El Documental del Mes, coordinat per MEES i CineClub es podrà veure el documental "Eugenio" de Jordi Rovira i Xavier Baig, que retrata la vida del mític humorista català.
La pel·lícula, que va ser el documental més vist durant la 21ª edició del Festival DocsBarcelona, va esgotar les entrades a la majoria de sessions i es va convertir en el documental més vist a Filmin dels últims anys, arriba a sales i cinemes d'arreu d'Espanya de la mà de DocsBarcelona del Mes.

La vida d'Eugenio és sinònim de sensació, emocions i responsabilitats que no va saber gestionar bé, ell és el retrat de la cara més desconeguda del gran humorista. Diverses generacions avui en dia encara continuen rient dels seus acudits, tot i saber-ne el final. Tothom sap de qui parlem quan una frase comença amb « Saben aquell que diu...?»

Després del documental hi haurà un col·loqui amb Jordi Rovira, un dels directors i guionistes. L'entrada del documental és gratuïta, aquesta iniciativa té com a objectiu acostar el gènere documental al màxim nombre d'espectadors i incrementar la presència del documental europeu a les pantalles de cine. El pròxim documental es podrà veure el proper dijous 8 de novembre a les 20h amb el documental 'Of the fathers and sons'. Igual que a Manresa, els primers dijous de cada mes també s'estrenen pel·lícules documentals de qualitat a 40 ciutats de Catalunya, País Valencià, Illes Balears i la resta d'Espanya. A Catalunya, Alacant i les Illes Balears es projecten els documentals en versió original però subtitulats amb català i a la resta de l'estat amb subtítols en castellà. La selecció d'aquests documentals la realitza un comitè de selecció de Paral·lel40.

Trobareu més informació a: http://eldocumentaldelmes.com

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook