Notícies | Agenda

Blaumut actua amb la GIOrquestra a Manresa

La banda torna aquest dissabte al Kursaal per donar el tret de sortida a la programació de música de tardor
13-09-2018 15:34
0 vots
Blaumut. IMATGE PROMOCIONAL

Blaumut. IMATGE PROMOCIONAL

La nova programació de música de la Sala Gran del Kursaal s'estrenarà aquest dissabte, 15 de setembre a les 21 h, amb un concert especial. Els Blaumut, que l'any passat hi va presentar 'Equilibri', el seu darrer disc, amb entrades exhaurides i una càlida acollida, tornen al Kursaal acompanyats per la GIOrquestra, en una inèdita producció en què plegats repassaran els principals temes dels tres discos del grup (El turista, El primer arbre del bosc i Equilibri).

Amb aquest tàndem, les cançons de Blaumut prendran una nova dimensió i sonoritat, gràcies als arranjaments especials per a orquestra de corda que ha realitzat Oriol Aymat (el cel·lista de Blaumut) i que interpretarà la GIOrquestra (Orquestra Simfònica de Girona), sota la direcció de Marcel Sabaté.

Encara queden algunes entrades per veure el concert, que es poden comprar a les taquilles del Kursaal, i per internet a www.kursaal.cat. El preu de les entrades és de 26 euros (24 amb Carnet Galliner, menots de 25 anys i majors de 65).

GIOrquestra
Fidel al seu lema "Música en majúscules", la GIO és una orquestra versàtil que ofereix música de qualitat oberta a tots els estils i compta amb la col·laboració de prestigiosos solistes nacionals i internacionals en els seus concerts.

La seva presentació oficial va tenir lloc el 2012 a l'Auditori de Girona acompanyada de Nina, Albert Guinovart, Gemma Coma-Alabert i Jordi Molina. Un èxit de públic, de crítica i mediàtic que ha acompanyat tots els concerts simfònics de producció pròpia en què ha comptat amb solistes del prestigi de Sílvia Pérez Cruz, Valentina Lisitsa, Milos Karadaglic, Nemanja Radulovic o Daniel Müller-Schott, entre altres. A part de les seves actuacions a la demarcació de Girona, la GIO també ha tingut presència important a Barcelona, actuant al Festival de Pedralbes -amb Josep Carreras i Buika-, al Gran Teatre del Liceu i a l'Auditori de Barcelona i a la resta de Catalunya on destaca la seva participació a l'última edició del Festival de Cap Roig al costat d'Andrea Bocelli i Bryan Ferry.

La GIO és un projecte sòlid i de futur que neix de la iniciativa privada dels germans Marcel Sabaté (director musical) i Jaume Sabaté (director general) i compta amb un ampli suport institucional i privat.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook