Notícies | Agenda

L'Escola Municipal de Música de Sallent portarà «Anni» al Kursaal

El muntatge es podrà veure dissabte, a les 6 de la tarda, a la Sala Gran
13-09-2018 15:25
0 vots
L'elenc d'«Anni». Imatge promocional

L'elenc d'«Anni». Imatge promocional

Els alumnes de l'Escola Muncipal de Música Cal Moliner de Sallent portaran aquest diumenge, 16 de setembre a les 18 h a la Sala Gran del Kursaal el musical 'Anni', la primera producció d'un musical que enguany ha estrenat l'escola amb la participació de més de 40 actors i músics dalt l'escenari.

El musical 'Anni', que es va estrenar el passat mes d'abril a la Fàbrica Vella de Sallent amb gran èxit de públic, és el resultat d'un projecte iniciat fa tres anys amb l'objectiu de fer una activitat diferent i aglutinadora. El primer any l'Escola Municipal de Música Cal Moliner de Sallent va organitzar la 'Hallownyada' i el passat 2017 va realitzar un vídeo de Nadal. Aquest 2018 l'escola es va marcar el repte d'aconseguir implicar a la gent no vinculada directament amb el centre. Es van fer visites per les escoles, es va convidar a tots els nens a participar del càsting i es va demanar la col·laboració de gent relacionada amb el món del teatre i l'escena de Sallent. Això va servir per unir esforços i tirar endavant aquest muntatge musical de gran format.

El musical, que ha dirigit per Pili Monrós, Berta Portabella i Ruth Matamala, mostra la història de l'Anni, una nena que viu en un orfenat juntament amb altres nenes. La propietària d'aquest orfenat no se'n cuida gens ni mica, fa treballar les nenes tot el dia i les té mal alimentades. Un dia, canviarà la sort d'Anni: la secretària de l'home més ric d'Estats Units vindrà a buscar una òrfena per acollir-la a casa seva durant les festes de Nadal. Aquest quedarà captivat per l'Anni i emprendrà tot un seguit d'accions per ajudar-la.

Les entrades per veure 'Anni' tenen un preu de 8€ (6€ menors de 25 anys) i es poden comprar a les taquilles del teatre Kursaal o a internet a www.kursaal.cat

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook