Notícies | Agenda

«L'estiu i la tardor al regne d'Escampeta», diumenge, al Petit Cine Club

La cita amb aquest film d'animació és a les 12 del migdia, a la Plana
12-09-2018 11:36
0 vots
 Imatge promocional

Imatge promocional

Aquest diumenge, 16 de setembre a les 12 del migdia, a l'Auditori de la Plana de l'Om es projectarà la pel·lícula d'animació "L'estiu i la tardor al regne d'Escampeta", adreçada a infants a partir de 4 anys. La filmació, que té una durada de 52 minuts, narra les peripècies d'una colla d'amics per evita r les malifetes de Bonifaci, un personatge mentider i malèfic.

El dilluns 27 d'agost va començar la segona temporada del Petit Cine Club amb al passi de la pel·lícula "El bosc de Haquivaqui", a l'Auditori de la Plana de l'Om, que va aplegar gairebé 200 persones. Aquest nou cicle, que s'allargarà fins al mes de desembre, ha programat cinc pel·lícules diferents.

Els títols que es podran veure en la present temporada són: "El bosc de Haquivaqui", "L'estiu i la tardor al regne d'Escampeta", "El meu amic Van Gogh", "Les malifetes de l'Emil", "El regal de Molly Monstre" i "L'Hivern i la primavera al regne d'Escampeta". Totes les filmacions van adreçades a un públic familiar i a diverses franges d'edat.

La programació és mensual, excepte una doble projecció al mes de desembre, a principis de mes i coincidint amb les vacances nadalenques. Les sessions es continuaran fent a la Plana de l'Om, els diumenges a les 12 del matí (ja des de febrer de 2018); i al Casal de les Escodines, els dissabtes a les 6 de la tarda.

Es mantenen els preus de 3 €/persona per les sessions que es fan a la Plana de l'Om i gratuïtes les que es fan al Casal de les Escodines.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook