Notícies | Agenda

L'obra «94 minuts» estrena aquest dijous el nou horari de la Sala Petita del Kursaal

El muntatge de Sílvia Navarro amb Anna Gras-Carreño i Adrià Díaz aixecarà el teló a les 8 del vespre
12-09-2018 10:39
0 vots
«94 minuts». Imatge promocional

«94 minuts». Imatge promocional

El Kursaal estrena aquest dijous, 13 de setembre, el nou horari de la Sala Petita, que s'avança a les 8 del vespre en tots els espectacles de la temporada programats en dimecres i dijous (en comptes de fer-los a les 9 com fins ara), amb l'obra de teatre '94 minuts' de Sílvia Navarro que interpretarà Anna Gras-Carreño i Adrià Díaz.

'94 minuts' és una obra sobre els límits de la ficció i la realitat, del teatre i de la vida, de l'amor i la ciència que mostra la història d'una dramaturga que vol escriure una obra sobre l'amor perfecte. Per això seleccionarà un subjecte d'estudi i s'aplicaran tots els condicionants estudiats i provats empíricament en relacions amoroses d'èxit.

Dos actors assagen una obra sobre una dramaturga que escriu sobre l'amor. No es coneixen. Després de mesos d'assajos junts alguna cosa comença a sorgir entre ells. Actors o personatges, personatges o actors. Relacions humanes, al capdavall. Es pot crear artificialment, l'amor?

En acabar la funció la dramaturga Sílvia Navarro acompanyada dels actors oferirà un col·loqui a l'entorn de l'obra.

Les entrades per veure '94 minuts' de Sílvia Navarro tenen un preu de 15€ (10€ amb el carnet Galliner, majors de 65 anys i menors de 25 anys) i es poden comprar a les taquilles del teatre Kursaal o per internet a www.kursaal.cat

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook