Notícies | Agenda

Una vetllada amb Parking Shakespeare al Puigterrà

La companyia on hi ha Carles Gilabert, Mireia Cirera i Pep Garcia-Pascual estrena el nou muntatge a Manresa
12-07-2018 21:44
0 vots
 Mireia Arso

Mireia Arso

Cada estiu, quan acaba la temporada de funcions, els intèrprets de la companyia Parking Shakespeare reben la carta d'agraïment d'un espectador fidel. És un gest de complicitat que toca la fibra dels actors i les actrius que aquest estiu farà deu anys que representen una comèdia del dramaturg anglès a l'aire lliure i amb entrada lliure, sempre en un bosquet de til·lers amb grades en forma d'espiral al Parc de l'Estació del Nord de Barcelona. Al final de cada funció, deixen el barret al mig i tothom qui pot hi deixa unes monedes o un bitllet. Tan necessaris per a la supervivència del grup com ho són per a la satisfacció íntima detalls com l'esmentat. «Ja hi ha gent que ens para per demanar-nos 'què fareu aquest any?'», expliquen.

Només el primer any, Parking va avançar l'estrena a l'arribada al parc. Aleshores va ser Mataró, i enguany és Manresa. Demà i diumenge, a les 19.30 h, l'encant del teatre al carrer pujarà a Puigterrà per escenificar Tot va bé si acaba bé. «Shakespeare té deu comèdies, i amb aquesta ja les haurem fet totes», adverteix Pep Garcia-Pascual, un dels tres intèrprets manresans del grup juntament amb Mireia Cirera i Carles Gilabert.

L'estrena és possible gràcies a l'interès de l'Ajuntament per fer encabir els Parking en el programa d'actes de la capitalitat cultural. Els espectadors podran gaudir d'una comèdia on, segons explica la codirectora, Mònica Bofill, «l'humor no és tan evident i s'ha de treballar una mica». Feina seva, i de Judith Pujol, ha estat retallar tot allò que podria ser dificultós de representar a l'aire lliure. Per la resta, només falta anar a Puigterrà, seure i gaudir.

Parc de Puigterrà
Dissabte i diumenge, a les 19.30 h
Accés lliure i gratuït

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook