Notícies | Agenda

Tres barris de Manresa estan de festa. Consulta què pots fer

Festes d'escuma, tobogans d'aigua, xocolatades... llistem tots els actes del cap de setmana
13-07-2018 09:37
2 vots
Festa de l'escuma al barri de la Plaça Catalunya Arxiu particular

Festa de l'escuma al barri de la Plaça Catalunya Arxiu particular

Festes d'estiu del barri de les Cots, el Guix i la Pujada Roja
Diumenge, a les 9 h, a la capella del Sant Crist del Guix, missa de festa major. En sortir, xocolatada amb xurros. A les 11 h, davant la capella, homenatge a la gent gran, amb actuació i animació del grup Els Atrevits. A les 18.45 h, davant de la capella del Sant Crist del Guix, cantada d'havaneres del grup Mar i terra, del Casal de Gent Gran de Manresa. A la mitja part, presentació de la nova pubilla, Elisabet Subirana Garcia; botifarrada i rom cremat.

Festa Gran de la Plaça Catalunya
Dissabte, de 10 a 12 h, al pavelló del Pujolet, tirada popular de bitlles catalanes. De 16.30 a 20.30 h, al parc Vila Closes, tobogan d'aigua de 50 metres, jocs infantils i festa de l'escuma. De 20.30 a 22 h, a la plaça Catalunya, botifarrada popular. A les 22.30 h, ball amb l'orquestra Gran Premier. Diumenge, a les 8 h, des de la plaça Catalunya, caminada de final de curs a Salelles. A les 19.30 h, a la plaça Catalunya, cantada d'havaneres amb Cavall Bernat.

Festa major del Xup
Dissabte, al matí, demostració d'artesania i dinar marroquí. De 17 a 19 h, remullada i animació infantil a càrrec de Maneluty. En acabar, berenar. A les 18 h, partit de futbol dels veterans. A les 19 h, taller de batucada infantil amb Els Reis del So. A les 20 h, pregó a càrrec de l'arquitecte Anton Barau i el periodista Josep M. Teixidor. A les 20.30 h, botifarrada popular. A les 23 h, ball amb l'orquestra Huracan Band. Diumenge, a les 9 h, torneig de petanca. A les 11 h, 5a trobada de puntaires. A les 14 h, dinar popular i de la tercera edat.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook