Notícies | Agenda

La programació del Teatre Conservatori acollirà 14 espectacles entre els quals Jo Jet i Maria Ribot o «Mala Broma»

Les entrades per tots els espectacles de Teatre Conservatori ja es poden comprar a taquilles i per internet a www.kursaal.cat
22-06-2018 12:51
0 vots
L'obra «Mala Broma». Kursaal

L'obra «Mala Broma». Kursaal

Ja és a la venda a les taquilles del Kursaal i per internet a www.kursaal.cat la programació de la nova temporada del Teatre Conservatori, que aquesta tardor (el 9 de novembre) celebrarà 140 anys. El 22 de setembre arrencarà la programació amb la Gala del 4t Festival Màgic de Manresa que presentarà Enric Magoo amb mags provinents d'arreu de Catalunya. El duet manresà Jo Jet i Maria Ribot actuaran el 28 de setembre en un nou format acompanyats per un cor de sis joves músics.

A nivell teatral es podrà veure 'Mala broma' de Jordi Casanovas el 31 d'octubre amb Anna Sahun, Ernest Villegas i Òscar Muñoz. Qui també serà al Teatre Conservatori serà l'actriu Emma Vilarasau, acompanyada de Vicky Luengo i Imma Colomer, amb 'Un tret al cap' de Pau Miró que es podrà veure el 4 de novembre. 'Els nens desagraïts', el muntatge basat en fets reals esdevinguts a un poble de prop de Girona als anys vuitanta en una comunitat de famílies catòliques i que interpreta Teresa Vallicrosa, Muguet Franc, Guillem Motos i Ramon Pujol es podrà veure l'11 de novembre. La Cia. José y sus Hermanas portaran el 22 de novembre al Teatre Conservatori una obra imprescindible per entendre el nostre context social i polític actual 'Los bancos realgan Sandwicheras y chorizos', un dels espectacles revelació de la temporada passada de la cartellera barcelonina.

El Cicle Platea Jove portarà al Teatre Conservatori dos muntatges: el 19 d'octubre el grup còmic 'Chapertons' torna al Manresa per presentar 'Rodó', un espectacle visual que recull els millors gags de les obres 'Boom', 'Goma Gom' i 'Volta de roda', que la Companyia Chapertons Còmic de clown teatre ha representat en més d'una vintena de països d'arreu d'Europa; el 16 de novembre es podrà veure el musical 'Paràsits' de Sílvia Navarro i Jordi Ramoneda amb una història ambientada en l'Alemanya 1943 en la qual un grup de joves contraris al règim nazi s'organitzen pel combatre'l a través de la música i les accions socials.

El Teatre Conservatori també acollirà alguns dels espectacle de la programació d'Imagina't i la Fira Mediterrània.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook