Notícies | Agenda

8 plans per fer sol o en família aquest diumenge

Mira la tria d'activitats que hem preparat: festes, visites a granges, tallers...
08-06-2018 10:52
1 vot
Quitxalla enmig d'uns porquets en una granja berguedana. Arxiu/Dolors Pena

Quitxalla enmig d'uns porquets en una granja berguedana. Arxiu/Dolors Pena

Benvinguts a pagès
Més de 200 cases de pagès i explotacions agràries d'arreu de Catalunya obren les portes per donar a conèixer l'origen del que mengem, tastar els productes cultivats, criats i pescats a casa nostra, degustar la cuina del territori als restaurants i dormir en els allotjaments participants. Els horaris d'obertura gratuïta de la majoria de les explotacions és de 10 a 14 h i de 16 a 19 h. Però per preparar el cap de setmana es recomana trucar abans a l'explotació, sobretot si són grups a partir de 6 o 8 persones, perquè d'aquesta manera el personal estarà preparat per a la visita. Més informació: www.benvingutsapages.cat.

Visita al Poble Vell de Súria
Dins del Festival Espurnes Barroques, diumenge, a les 17.30 h, visita al Poble Vell i taller infantil: Petita òpera per a petites orelles. A les 19 h, òpera La serva padrona, de Pergolesi. Preu: 12 euros. Es recomana comprar les entrades anticipadament (o reservar-les, en cas de taquilla inversa). El dia del concert: 3 euros més. Consultar descomptes. www.espurnesbarroques.cat.

Festes del barri de Valldaura, Manresa
Diumenge, a les 8 h, a la pista de petanca, torneig de petanca i sardinada popular. De 10 a 13 i de 16 a 20 h, al casal Nostra Llar, exposició de manualitats i labors i exposició d'art de Jaume Creus. A les 10 h, a la pista poliesportiva, matinal de country i de dibuix. A les 10.30 h, xocolatada. A les 12.30 h, concert-vermut amb el grup Entre d'Altres. A les 17.30 h, a la pista poliesportiva, exhibició de dansa a càrrec de l'escola Julieta Soler. A les 19.30 h, botifarrada popular i fi de festa. Organització: Associació de Veïns de Valldaura.

Festes del barri de la Sagrada Família, Manresa
Diumenge, a les 8.30 h, sortida des del local de l'entitat de la 10a caminada familiar, que anirà a la fossa de les tor-res i el torrent Fonto (11 km), i 5è concurs de fotografia. Organització: Associació de Veïns de la Sagrada Família.

Taller de fotografia per a infants, Igualada
Diumenge, a les 12 h, a l'Adoberia Bella, en el marc del programa Creactiva't al Museu, taller, per a infants a partir de 8 anys, conduït per Teresa Llordés, fotògrafa de l'exposició Espais recobrats. Els nous usos del patrimoni industrial català, que acull el Museu de la Pell fins al 24 de juny. S'aprendrà a captar els secrets d'espais renovats. Activitat gratuïta i l'admissió, amb capacitat limitada, es farà segons l'ordre d'arribada.

Mercat de les Puces, Navarcles
Diumenge, de 9 a 14 h, al parc Marcel·lí Monrós. Mercat de segona mà i d'intercanvi. Hi pot participar tothom. Contacte: José Pinto (646 618 457).

Festa major de Santpedor
Diumenge, a les 8 h, esmorzar i vaquetes. A les 11.30 h, inici a la plaça Gabriel Prat i final a la plaça Gran de la matinal de cultura popular. A les 12.30 h, a Cal Llovet, concert amb l'orquestra Nova Saturn. A les 17 h, al pàrquing de Cal Llovet, festa holy. A les 18 h, a la plaça Gran, sardanes amb la Cobla Principal de Terrassa. A les 18.30 h, a la plaça de la Font, espectacle Mr. Arlet, de la Cia. Moi Jordana. A les 19 h, vaquetes. A les 20 h, a l'auditori del convent de Sant Francesc, concert d'Anaïs Vila. A les 22 h, a Cal Llovet, ball amb l'orquestra Nova Saturn. A les 23 h, al recinte de pe-nyes, concert amb Ayawascat. A les 02 h, a Cal Llovet, concert amb Band de Rock. Programa complet a www.santpedor.cat.

Festa major de Viladomiu nou
Diumenge, a les 9 h, 19è torneig de petanca Memorial Ton Ballús. De 10 a 13.30 h, 15a trobada i exposició de col·leccionistes de plaques de cava. A les 12 h, cercavila i ballada de gegants. A les 19 h, ballada de sardanes amb la Cobla Súria. A la mitja part, coca i xocolata.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook