Notícies | Agenda

Quines fires i festes es fan aquest diumenge?

Consulta l'agenda d'aquest 27 de maig
25-05-2018 10:38
0 vots
L'Aplec del Grau, a Fals. Arxiu/Marta Pich

L'Aplec del Grau, a Fals. Arxiu/Marta Pich

Festa occitana, els Prats de Rei
Diumenge, a les 12 h, a la parròquia de Santa Maria, missa en llengua occitana. Ja fa 12 anys que l'oficia monsenyor Valentí Miserachs, mestre de capella de Santa Maria la Major. Cants en occità a càrrec de la coral Mare de Déu del Portal.

Trobada de tractors antics, Moià
Diumenge, itinerari per diferents indrets de Moià en tractor antic. Més informació: www.moia.cat.

Festa major de Fals
Diumenge, a les 12 h, Aplec del Grau, amb missa solemne, ball de l'Almorratxa, balls de corrandes i cascavells de Fals i repartiment del panet. A les 14 h, dinar sota les alzines del Grau. Inscripcions: 695 930 708 o inscripcionsfals@gmail.com.

Primavera Shopping, Masquefa
Diumenge, d'11 a 21 h, comerços amb ofertes especials, 14 racons amb encant decorats amb flors i altres elements orgnamentals i activitats per a tots els públics: maquillatge artístic, exposicions, inflables, contacontes, marató de pianos, xocolatada, actuacions musicals...

10a Trobada del Motoclub Navarcles
Diumenge, a les 9.30 h, darrere l'ajuntament, esmorzar. De 10.30 a 12.30 h ruta per diferents poblacions i ball country a la plaça de la Vila amb el grup Country 7 de ball. Sortejos de regals.

Fira de Pinós
Diumenge, a les 9 h, emorzar popular i 12è concurs de pintura ràpida. a les 11 h, inauguració de la fira de productes artesans amb repic de campanes i trabucs. A les 12 h, missa solemne cantada. tot seguit, benedicció del pa. De 12 a 14 h, al santuari de Pinós, parada de servei de tapes de Territori de Masies. Preu: 1,5 euros el platet o el got. A les 14 h, dinar de fira. Preu: 18 euros. Campionat de botifarra. A les 18 h, cloenda amb l'actuació de l'Esbart Rosa d'Abril de Castellterçol. Berenar amb xocolatada i coca.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook