Notícies | Agenda

Oci Cap de setmana

Catorze fires i festes que no et pots perdre aquest cap de setmana

La nostra selecció inclou el Ball de gitanes de Sant Vicenç i el 10è aniversari de Cervesa Guineu
18-05-2018 10:43
1 vot
La Patum del carrer de la Pietat de  Berga. Arxiu/Dolors Clotet

La Patum del carrer de la Pietat de Berga. Arxiu/Dolors Clotet

Ballada popular de gitanes, Sant Vicenç
Dissabte, a les 18.30 h, a la plaça de l'Ajuntament, ballada popular infantil i juvenil de gitanes. Diumenge, a les 12 h, a la plaça de l'Ajuntament, ballada popular de gitanes amb la cobla Ciutat de Terrassa.

Patum del carrer de la Pietat, Berga
Divendres a les 20 h, carcavila. Dissabte, de 10.30 a 13 h, 5è taller-concurs de dibuix infantil. A les 19 h, Patum infantil. En acabar, ball de nit. Diumenge, a les 8 h, se sortirà a esporgar timons a Tagastet. A les 10 h, esmorzar popular. A les 12 h, Patum de lluïment. A les 18 h, repartiment de premis del concurs de dibuix i distincions honorífiques de la festa. A les 19 h, tandes de Patum completa amb plens i tirabols. Dilluns, a les 12 h, missa a l'església de la Mare de Déu de la Pietat.

10è aniversari de Cervesa Guineu, Valls de Torroella
Dissabte, durant tot el dia, fira de la cervesa, amb visites a la fàbrica, food trucks, inflables i dinar. De 19.30 a 00.00 h, música en directe, amb crim, Strombers i Dr. Calypso. Informació: www.guineubeer.com.

38a ExpoBages, Manresa
Dissabte i diumenge, als carrers del centre, amb estands comercials i propostes lúdiques. Més de 50 activitats gratuïtes i per a tots els públics, com l'actuació castellera de diumenge a Crist Rei amb els Tirallongues, la colla d'Esparreguera i els Xiquets de Tarragona, i el foc dels diables de Xàldiga de dissabte al pati del Casino. El municipi convidat d'enguany és Súria. Més informació.

Fira de Sant Isidre, Castell de l'Areny
Diumenge, a les 9.30 h, sortida de marxa nòrdica. A les 10 h, fira d'artesania i trobada de puntaires. A les 11 h, missa amb la coral Estel de Gironella. En acabar, benedicció i entrega de panets. Coca i moscatell. A les 12.30 h, Juguem a fer l'indi.

Festa major de Fals
Dissabte, a les 21 h, al Casal, sopar i ball amb Cafè Trio. Diumenge, a les 12 h, a l'església del Raval de Fals, missa i concert de l'Orquestra juvenil Sant Jordi de Fonollosa. A les 18 h, al Casal, representació de l'obra L'auca del senyor Esteve, a càrrec de Quatre per Quatre.

Mercat «Els encants a la plaça», Manresa
Dissabte, d'11 a 14 h, a la plaça Gispert. Organització: Associació d'Amics i Comerciants Gispert i Rodalies.

Festa major de Maians
Dissabte, a les 17 h, partits improvisats de futbol. A les 18 h, jocs tradicionals. A les 19 h, berenar. A les 21.30 h, sopar amb bufet lliure compartit. Preu: 5 euros. A les 23.30 h, l'espectacle Confetti de Màgic Pol. Entrada gratuïta. Diumenge, d'11 a 14 h, 3a Fira d'Emprenedors. A les 12 h, missa cantada per la coral Flor de Boix. A les 18 h, a la plaça de l'Era, contes per a totes les edats amb Els Illets d'Abrera. En acabar, berenar.

Festa major de Sant Isidre, Masquefa
Dissabte, a les 18.30 h, cercavila de gegants i bèsties. A les 22 h, correfoc de Sant Isidre. A les 22.30 h, ball amb l'orquestra Mediterrània. Diumenge, a les 10 h, caramelles. D'11 a 14.30 h, inflables i obertura de les fonts. A les 12 h, trobada de combos de l'Aula de Música. A les 18 h, espectacle de màgia amb Enric Magoo. Programa complet a masquefa.cat.

Trobada de Seat 600, Moià
Diumenge, a partir de les 8 h, a la plaça del Moianès.

Festa major de Puig-reig
Dissabte, a les 11.30 h, animació infantil amb els Mainasons. A les 12 h, inauguració de l'exposició de pintura d'artistes locals. A les 17.30 h, inauguració del concurs de fotografia CquiEFoto. A les 18 h, La Caputxeta que escombrava l'escaleta, amb Aleix Canudas i Jordi Torrabadella. A les 21.30 h, concert acústic amb Matthew McDaid i Guillem Jodar. A les 23.30 h, concert amb Autoput i sessió amb Mon DJ. Diumenge, a les 12 h, actuació dels Castellers de Berga i els Salats de Súria. A les 17.30 h, teatre: Marina i el somni de volar. Dilluns, a les 12 h, sardanes amb la Selvatana i ballada dels nans. A les 18 h, concert i ball de gala amb la Selvatana. Programa complet a puig-reig.cat.

Festa major de Salelles
Dissabte, a les 8 h, caminada popular solidària, amb recollida de productes per al banc d'aliments locals. Recorregut: 10,26 km. Cal portar esmorzar i aigua.

Fira de motos Santpetardo, Santpedor
Dissabte i diumenge, a la zona esportiva de Santpedor. Organització: Amics de la moto de Santpedor.

Súriatrastos
Dissabte, de 9 a 13.30 h, a la plaça de la Serradora. Mercat mensual d'intercanvi i venda d'objectes de segona mà.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook