Notícies | Agenda

L'Espai de la Plana de l'Om acollirà obres de Mozart, Stravinsky, Schubert i Bach

La pianista santpedorenca Laia Masramon, On Cardona, Alejandro Bustamante i Peter Schmidt interpreten 'Temps de pau, temps de guerra'
17-05-2018 17:36
0 vots
'Temps de pau, temps de guerra' Kursaal

'Temps de pau, temps de guerra' Kursaal

L'auditori de l'Espai Plana de l'Om de Manresa acollirà aquest diumenge, 20 de maig a les 12h del migdia, el concert 'Temps de pau, temps de guerra', que interpretarà el quartet de cambra integrat per la pianista santpedorenca Laia Masramon, la clarinetista menorquina On Cardona, el violinista madrileny Alejandro Bustamante i el violoncel·lista alemany-americà Peter Schmidt.

'Temps de pau, temps de guerra' presenta un programa amb música de cambra de segles diferents, contrastant obres d'un esperit serè i pacífic amb obres que tenen com a fons emotiu la guerra, el conflicte intern o fins i tot la fúria. Cada obra es viu en el seu entorn programàtic, creant un relat de tensió i resolució en el que les diferents músiques impacten de manera commovedora, amb sorpreses i recompenses.

En el concert de diumenge, dins del programa de concerts cat.cambra que porta a municipis de tot el país concerts de música de cambra de proximitat amb alguns dels millors músics de Catalunya i d'Europa, es podran escoltar obres de Mozart, Stravinsky, Gàl, Ives, Bach, Messiaen o Schubert.

Descompte pel Club del Subscriptor

Les entrades es poden comprar a les taquilles del Kursaal, per telèfon i per Internet (www.kursaal.cat), i també una hora abans de la sessió, a les 11h del matí a l'Espai Plana de l'Om. Les entrades són sense numerar i costen 10 € (6€ menors de 25 anys i Escoles de Música).

Per la seva banda, el Club del Subscriptor ofereix als seus socis un descompte de 7 euros. Podeu comprar les entrades a les nostres oficines o bé trucar al 93 877 22 33 en horari d'atenció al públic. Promoció limitada.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook